En sommerfugl i maven eBook

Mtggamechangers.dk En sommerfugl i maven Image

BESKRIVELSE

Vil du læse En sommerfugl i maven-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ann-Sofie Rørsgaard. Med webstedet mtggamechangers.dk læses En sommerfugl i maven online nu så nemt!

EN SOMMERFUGL I MAVEN:EN BILLEDMALEBOG FOR BØRN & VOKSNEEn Sommerfugl I Maven handler om en lille pige, der tager kærlighedens ordsprog bogstaveligt.Bliver man fysisk blind af kærlighed, og hvad sker der så? Kan man spytte sommerfuglene ud af munden, når ham man er forelsket i bare går sin vej, og de ikke længere kan være i maven?En Sommerfugl I Maven er en højtlæsningsbog for børn og voksne i alderen 5-105 år om forelskelsen, og alt det, som udfolder sig, når barnet på sin helt egen facon forsøger at begribe sprogets uhåndgribelighed.Husker du mon din egen første forelskelse, husker du dit første kys?Med billedbogen En Sommerfugl I Maven får du muligheden for at erindre dine egne første stunder af uskyldig kærlighed sammen med dit barn eller dit barnebarn; og tale om betydningen af at være forelsket.En Sommerfugl I Maven er imidlertid ikke kun en fin fortælling, den er også en malebog, som du kan bruge til at skænke dig selv en poetisk pause med farvelægning og sanselighed. Sluk telefonen, læg iPad´en fra dig og giv dig hen til nuet - og En Sommerfugl I Maven.Fortællingen En Sommerfugl I Maven er baseret på en original idé af digter Mia Degner & Ann-Sofie Rørsgaard.Marianne Bukh Svenningsen har skabt det poetiske univers, og farvelægningen i et tæt samarbejde med forfatteren. Originaltegningerne er alle tegnet med pen og blæk, som er illustratorens foretrukne værktøjer. Bilgrav Design har stået for layout af den smukke bog.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-06-2016
FORFATTER
Ann-Sofie Rørsgaard
FILSTØRRELSE
10,27 MB

sommerfugl | lex.dk - Symbolleksikon

En Sommerfugl I Maven er imidlertid ikke kun en fin fortælling, den er også en malebog, som du kan bruge til at skænke dig selv en poetisk pause med farvelægning og sanselighed. Sluk telefonen, læg iPad´en fra dig og giv dig hen til nuet - og En Sommerfugl I Maven.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sommerfuglene er landet - det kilder lidt i maven.

En Sommerfugl I Maven er imidlertid ikke kun en fin fortælling, den er også en malebog, som du kan bruge til at skænke dig selv en poetisk pause med farvelægning og sanselighed. Sluk telefonen, læg iPad´en fra dig og giv dig hen til nuet - og En Sommerfugl I Maven.
RELATEREDE BØGER
Grønnesø 1: Den stjålne sten (med CD)
Børn og angst
Skyggernes hus
Lille dansk samtidsroman
Og ham der slår på tromme
Louise-trilogien
Stability of plate structures
Mørkets Gerninger
Grisekrisen
Gokkelajser
Gaveæske med fire noveller om kærlighed
Corazón en Venta (La Colección Eterna de Barbara Cartland 39)
Silkevejen på motorcykel
Dødsvalsen
Efteråret
Flugten fra Roskilde
Pikku Eyolf