På patientens præmisser eBook

Mtggamechangers.dk På patientens præmisser Image

BESKRIVELSE

Vil du læse På patientens præmisser-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Leif Becker Jensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses På patientens præmisser online nu så nemt!

På patientens præmisser handler om, hvordan man bliver bedre til at lave skriftligt informationsmateriale til patienterne.Information og viden er nødvendig for, at patienter kan forstå deres sygdom og dens behandling, og det er også forudsætningen for, at de kan træffe egne begrundede valg om egen behandling. Leif Becker Jensen tager bl.a. følgende emner op: - Hvordan planlægger man information? - Hvilke barrierer skal overvindes? - Hvordan skriver man klart og forståeligt? - Hvordan disponerer man sin tekst? - Hvordan laver man et overskueligt layout? - Hvilke konflikter ligger der i patientinformationen? På patientens præmisser er en revideret og udvidet udgave af 1. udgaven, som blev udgivet af Det Etiske Råd i 1991.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-08-2007
FORFATTER
Leif Becker Jensen
FILSTØRRELSE
10,11 MB

På patientens præmisser af Leif Becker Jensen | Bog & idé

På patientens præmisser På trods af sundhedssystemets årelange indsatser i forhold til at inddrage patienterne er medierne fortsat, nærmest dagligt, fyldt med eksempler på udfordringer. Mit ph.d.-studie (1) viser, at sundhedsprofessionelle skal blive bedre til at forstå og sætte sig ind i patienternes sygdomsoplevelser.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

På patientens præmisser: en brugsbog om skriftlig ...

Stuegang på patientens præmisser 24. maj 2018 09:10 | Af Redaktionen/ark | Tip redaktionen om en historie. Nu starter man ikke længere forfra, når en ny læge kigger ind ved stuegang. Det er blandt andet sygeplejerskerne, der har ønsket ændringen på Regionshospitalet Horsens. Nu går ...
RELATEREDE BØGER
Skorpionen
Rose and Crown
Drengen uden fortid
Lige ud af hovedet og uden bog
Hanna & Emma 2. Operation hemmelig/En slange i paradis
Halsløs gerning
eKundeservice
Vanda Venzel
Nordisk Kriminalreportage 1980
Jeg elsker dig i medgang og modgang
Gør det rigtige rigtigt
Polyamori i Paris
Arven efter Alberta
Emmy 9 - Ingen vej tilbage
Ce qui reste de lui – Une nouvelle érotique
Revision
Wittand
Lars Lynge ta'r sin tørn
Melde dich mal!