Tankefeltterapi & EFT eBook

Mtggamechangers.dk Tankefeltterapi & EFT Image

BESKRIVELSE

Tankefeltterapi & EFT er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars Mygind. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Lars Mygind bog online og også downloade det gratis!

Hanne Heilesen og Lars Mygind har siden 2002 udviklet og skabt deres bestemte form for TFT/EFT på baggrund af deres erfaring gennem arbejdet med tusindvis af klienter og deres fortsatte uddannelse i traumeforløsning og METAsundhed. Metoderne, der præsenteres er effektive i forhold til en lang række ubehag så som fobi, allergi, angst, manglende selvværd, eksamensangst, PTSD, smerter m.m.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-11-2014
FORFATTER
Lars Mygind
FILSTØRRELSE
10,38 MB

DETT.DK Foreningen af Danske EFT & TFT Terapeuter

EFT. EFT (Emotionel Frihedsteknik) er en videreudvikling af Tankefeltterapi. Èn af Roger Callahans elever, ingeniøren Gary Craig, fandt senere ud af, at teknikken med de forskellige sekvenser kunne forenkles markant - og heraf udsprang så Emotional Freedom Techniques. Se Bente Vinthers kusus i EFT & TFT til børn i d. 7 og 8 Marts. Se mere ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Tankefeltterapi (TFT/EFT) - LeneLeander

EFT(emotional freedom technique)/tankefeltterapi er et følelsesforløsende redskab der kan hjælpe de fleste af med deres ubehag. Det var Roger J. Callahan fra USA, der ved et tilfælde fandt teknikken. En dag han sad med en klient der led af ekstrem vandskræk, forsøgte han sig med at banke let under klientens øje.
RELATEREDE BØGER
Manden, hvis kone blev ramt af demens
Karlas svære valg
Døgnværk
Fire soldater
Soldaterdrengen
Forbudt fornøjelse
Real Madrid
Ingen har hjemme her mere end du
Det autoriserede danske samleje og andre nærkampe
Mangler i byggeriet
Ρονίν 5 - Η Τελική Μάχη
Drømmetydning
Homer og Langley
Ivalu: En roman fra polareskimoernes land
Et dobbeltdrab på Fanø
Tarzan
Elverdronningens børn 6: Den døende dal