De pressede unge – om veje til trivsel eBook

Mtggamechangers.dk De pressede unge – om veje til trivsel Image

BESKRIVELSE

Vil du læse De pressede unge – om veje til trivsel-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Marie Arnbjørn . Med webstedet mtggamechangers.dk læses De pressede unge – om veje til trivsel online nu så nemt!

De unge mistrives og er stressede i et omfang, som ikke tidligere erset, og der er kun få lyspunkter. Det er konklusionen i landsdækkendeundersøgelser, som har kortlagt unges mentale helbred. Undersøgelserne peger på en negativudvikling inden for flere områder af unges mentale sundhed og viser også en tendens tiløget ulighed i mental sundhed. Mens der generelt er sket en stigning i dårlig mental sundhed, erdet saerligt unge kvinder mellem 16 og 24 år, der er ramt, og knap dobbelt så mange unge piger ogkvinder (15 %) som drenge og maend (8,7 %) i samme aldersgruppe har dårligt mentalt helbred(Sundhedsstyrelsen, 2014).

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-03-2017
FORFATTER
Marie Arnbjørn
FILSTØRRELSE
10,73 MB

Hver tredje gymnasieelev har overvejet at droppe ud - TV 2

For tillid handler også om, at man tør stole på hinanden i pressede situationer. Nøglen til løsningen var så lige til, at den tidligere var blevet overset. Når vi kender hinanden, forstår vi hinanden. Der lå simpelthen alt for mange forudfattede holdninger og antagelser i vejen, som skabte mistillid.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Det Forunderlige Hjørne - Et anderledes talkshow: Om trivsel...

Men livsduelighed og trivsel er to forskellige ting. At være duelig til at håndtere udfordringer er ikke det samme som at trives. Det er måske mest oplagt at tale om et dobbelt ansvar, hvor studerende selv har et ansvar for egen læring og trivsel, men hvor uddannelserne også har ansvar for begge forhold.
RELATEREDE BØGER
Dyremennesker
Kolesterol kogebog
Københavner shots
Mine første 1000 engelske ord
En himmerlandsk mundfuld
Blikskift
Die Erzählung des Obersten Morse
Asia Overland
Sommer
Immanuel Kant
Hilsen til Danmark. Femten digte
Lilla hibiscus
Mig og bedstefar - og så Nisse Pok
Gryende vår
Litteraturens tone
Lev - Forstå overvægten
Det gyldne bur
Den falska bruden