Almayers gæst eBook

Mtggamechangers.dk Almayers gæst Image

BESKRIVELSE

Bogen Almayers gæst blev skrevet den 12-01-2017 af forfatteren Joseph Conrad. Du kan læse bogen Almayers gæst i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Joseph Conrad.

Bagtæppet for 'Almayers gæst' er Ostindien, hvor den berygtede hollænder Peter Willems søger tilflugt hos de indfødte stammer for at skjule sig for sine landsmænd. Men Peter Willems er en moralsk korrumperet slyngel, der ikke formår at gengælde de indfødtes gæstfrihed med andet end skruppelløs opportunisme.'Almayers gæst' er en uafhængig fortsættelse af Joseph Conrads debutroman 'Almayers dårskab', og begge romaner er inspireret af hans egne oplevelser i kolonierne og hans sympati for de indfødte.Joseph Conrad (1857-1924) var en polsk-britisk forfatter, der anses for at være en af de bedste forfattere inden for engelsksproget litteratur. Han var en vigtig foregangsmand inden for den moderne litteratur og har inspireret forfattere som Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald og Joseph Heller. Mange af Joseph Conrads romaner har været inspiration til populære film. Francis Ford Coppolas filmklassiker 'Dommedag nu' fra 1979 er baseret på Joseph Conrads 'Mørkets hjerte', Alfred Hitchcocks film 'Sabotage' fra 1936 bygger på Joseph Conrads 'Den hemmelige agent', og Ridley Scotts film 'The Duellists' er baseret på Joseph Conrads 'Duellen'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-01-2017
FORFATTER
Joseph Conrad
FILSTØRRELSE
9,19 MB

Almayers gæst af Joseph Conrad (e-bog, epub)

BogMarkedet er bogbranchens fagmagasin. Vi har leveret relevante nyheder, interviews og artikler til forlag, boghandlere, forfattere, biblioteker og mange andre i mere end 160 år
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Joseph Conrad - Wikipedia's Joseph Conrad as translated by ...

"Almayers gæst" er en uafhængig fortsættelse af Joseph Conrads debutroman "Almayers dårskab", og begge romaner er inspireret af hans egne oplevelser i kolonierne og hans sympati for de indfødte. Joseph Conrad (1857-1924) var en polsk-britisk forfatter, der anses for at være en af de bedste forfattere inden for engelsksproget litteratur.
RELATEREDE BØGER
Nuancer af blå
Rundt om en enebærbusk
Silles kæledyr
Væddermændenes nat
OG DET VAR DANMARK 16
De vilde drenge
Helstaten
99 dage
Anton 5: Abenteuer auf Sylt - Hörbuch Junior
Fariseiska öbor
Eventyr
Kajak
Ordets magt og afmagt
Psykoterapeutisk praksis på psykodynamisk grundlag
Anne-Marie flyttade in i hemsökt hus
Situeret kognition og læring i en fælles-skabende praksis
Kristine - den lille fe - og Morten Musvit
Lev stærkt, dø smukt