Tænd fantasien eBook

Mtggamechangers.dk Tænd fantasien Image

BESKRIVELSE

Tænd fantasien er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Imran Rashid. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Imran Rashid bog online og også downloade det gratis!

Hvordan er det nu, man leger, og hvorfor er det, man ikke hele tiden må sidde med sin skærm?Da Storms skærm går i stykker, opdager han en fantastisk og farverig verden. Den havde altid været der, men han havde helt glemt den. Med hjælp fra et mærkeligt væsen beslutter Storm sig for at åbne den verden for hele familien, før det er for sent. Det viser sig dog ikke at være helt nemt ...En børnebog med familien og fantasien i centrum.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-11-2019
FORFATTER
Imran Rashid
FILSTØRRELSE
2,16 MB

Tænd fantasien af Kristina Pries, Imran Rashid

Tænd Fantasien . Text: 'Fordi skærme giver os en fantasi og en verden, der er nem at gå ind i. Men den er bare ikke vores egen'. Virkelig en fin bog og aktivt redskab, vil jeg næsten kalde den, som Imran, Kristina og Thomas har bedrevet her.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Webshop — Digital Sundhed

Tænd fantasien 26-12-2019. Forfatter Kristina May Pries kommer til Ubby Bibliotek og holder workshop for forældre og børn. Af Gitte Korsgaard [email protected] Ubby Bibliotek inviterer til workshop for børn og deres forældre.
RELATEREDE BØGER
Schweiz / Switzerland
Hodja fra Pjort og andre historier
Αναπολώντας Εσένα - Ένα Ερωτικό Διήγημα
Urmagerens datter
Barack Obama
An Abundance of Katherines
Det store spring
Gennem tågen
I byen
Palermo
Heksejægerens mareridt
En fjern hvisken
Ære
The Red Diamond - Sexy erotica