Politisk filosofi og argumentationsteori for jurister eBook

Mtggamechangers.dk Politisk filosofi og argumentationsteori for jurister Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Politisk filosofi og argumentationsteori for jurister-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bjarke Viskum. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Politisk filosofi og argumentationsteori for jurister online nu så nemt!

Retten er ikke en præfabrikeret komponent, hvis instruktionsmanual er den juridiske metode. Den er en del af og må forstås på baggrund af det omgivende samfund. Denne bog er et forsøg på at sætte kød på den logiske og politiske kontekst, som en dybere forståelse af retten og juridiske problemer forudsætter kendskab til.Bogens første del forsøger at sætte den juridiske argumentation i et logisk perspektiv og introducerer ved brug af illustrative eksempler nogle af de grundlæggende rationalitetskrav, juridisk argumentation må overholde, samt en række vigtige fejlslutninger, der er af særlig juridisk relevans. Hermed får jurister og jurastuderende vigtige redskaber til at kunne gennemskue argumenter og til selv at kunne argumentere sammenhængende, logisk og overbevisende.Bogen anden del undersøger krydsfeltet mellem ret og politik. Den introducerer og diskuterer en række centrale politisk-juridiske begreber og problemstillinger som straf, prøvelsesret, demokrati og international ret og retfærdighed.Bjarke Viskum er ekstern lektor ved det juridiske fakultet, Københavns Universitet og det juridiske institut, Syddansk Universitet.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-06-2018
FORFATTER
Bjarke Viskum
FILSTØRRELSE
2,52 MB

Noteark-politisk-teori - Politisk filosofi - StuDocu

Raino Malnes og Knut Midgaards Politisk filosofi er en videreføring av Politisk tenkning, som ble utgitt for første gang i 1991 og i siste reviderte utgave i 2009. Som med de tidligere. utgavene forsøker forfatterne å bleke et langt lerret på liten plass, noe som former slutt-. produktet på godt og vondt.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Argumentation theory - Wikipedia

Studier fra Sprog- og Oldtidsforskning. Number.
RELATEREDE BØGER
Liv en Emma 3-4
De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Eerste deel.
Så er den potte ude!
Grammatik i brug, grammatikhæftet
Spekulation i baisse
Kort og godt om Wien
Medicinsk cannabis
Blodhævn
Det intelligente hjem
Båndet
Smukke dreng
My Little Pony - Trixie und der Wahnsinnstrick
Budapest
Den ustyrlige psykiatri