Dødelig alvor eBook

Mtggamechangers.dk Dødelig alvor Image

BESKRIVELSE

Dødelig alvor er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter none. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse none bog online og også downloade det gratis!

En spændingsantologi med ni historier af Skandinaviens bedste krimiforfattere! Bogen udgives til fordel for Læger uden Grænser. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet en række meget forskellige spændingshistorier, hvoraf ingen tidligere har været udgivet på dansk.Muligheden for at støtte Læger uden Grænser sker ved at forfattere, forlag og salgskanaler hver yder en del af deres fortjeneste. Også trykkeri, oversættere og grafiker bidrager til donationen.Politikens Forlag udgav i 2011 krimiantologien Liv for liv til fordel for Dansk Flygtningehjælp med bidrag af syv af forlagets danske forfatteres kriminoveller. Bogen er solgt i over 33.000 eksemplarer, og den samlede donation fra forfattere, forlag og salgsled er oppe på mere end 365.000 kr., som er gået til et projekt i Congo.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-06-2012
FORFATTER
none
FILSTØRRELSE
5,77 MB

Dødelig alvor, Leif - dba.dk - Køb og Salg af Nyt og ...

Dødelig alvor er en spændingsantologi med historier skrevet af forskellige Skandinaviske krimiforfattere. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet ni meget forskellige spændingshistorier.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

alvor — Den Danske Ordbog

Søgning på "dødelig" i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.
RELATEREDE BØGER
Zackenberg - on the edge of winter
Studeprangeren
En sjov fisk
Gud og Profeten tilgiver ikke
Alkymi
Den nødvendige opdragelse
Sikkim & India Northeast
The Aarhus Guide
Sherlock Holmes - Silver Blaze og andre noveller
Hjerne og krop i top
Søvnløs
Wendy - Den hovedløse ridder
Nøglen til helvede
Bjørn og rådyr
O smaku chili - opowiadanie erotyczne