Over pari eBook

Mtggamechangers.dk Over pari Image

BESKRIVELSE

Bogen Over pari blev skrevet den 23-04-2015 af forfatteren Bjarne Bentzen. Du kan læse bogen Over pari i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Bjarne Bentzen.

Palle Ludendorff er fortabt i sin egen selvforståelse. Han mener, han er både klogere smartere og dygtigere end alle andre. Han er – med andre ord – ’bare for meget’.Til daglig huserer Palle Ludendorff som direktør på en kemisk fabrik nær en østjysk provinsby, hvis indbyggere Palle ringeagter og derfor ikke forstår. Det er hans far, Oscar Ludendorff , som har placeret sin søn i Jylland, fordi den kemiske fabriks egentlige ejer og stifter efter en sag om mandatsvig og kurspleje har bosat sig permanent i England.Palle Ludendorff har et mere end anstrengt forhold til offentlig myndigheder. I hans optik er love og regler lavet af idioter og gælder ikke for ham, så han lever efter sine egne og helt private regler. Noget han er dygtig til. Alt, alt for dygtig. Det må gå galt på et tidspunkt – og det gør det også …'Over Pari' er 1. del i trilogien 'Skjulte dagsordener'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-04-2015
FORFATTER
Bjarne Bentzen
FILSTØRRELSE
10,41 MB

Få Over pari af Bjarne Bentzen som Hæftet bog på dansk ...

Pari er kurs 100 på værdipapirer, dvs. at værdipapirets værdi er lig med papirets pålydende værdi.. F.eks.: Et pantebrev med pålydende værdi på 32.500 kr. indfries til kurs pari. Det betyder, at låntager betaler 32.500 kr. kontant (+ påløbne renter siden seneste termin).
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Over pari - 1. del af trilogien Skjulte dagsordener - KopK

Over Pari (Forfatter: Bjarne Bentzen, Forlag: Skriveforlaget, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788793308268)
RELATEREDE BØGER
Das Labyrinth
Babystrikk fra Paelas
Stilhedens sange
Tyrkisk-norsk ordbok = Türkce-norvecce sözlük
Det er okay med mig
Vi er våbenbrødre
Linda drömmer om en häst
Den nye amerikanske roman
Letz Boeuf
Kurs Afrika
Dansk bedrager anholdt i Letland
Sorte penge
Fanget i ilden
Människosonen
Opgaveskrivning
En søn
DE MANGE VEJE MOD INKLUSION