Fragmenter af en barndom eBook

Mtggamechangers.dk Fragmenter af en barndom Image

BESKRIVELSE

Bogen Fragmenter af en barndom blev skrevet den 02-01-2018 af forfatteren Asger Baunsbak Jensen. Du kan læse bogen Fragmenter af en barndom i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Asger Baunsbak Jensen.

'Disse fragmenter af en barndom skulle gerne være kulturbilleder, som jævnaldrende kan nikke genkendende til, og hvor den unge generation kan stifte bekendtskab med et miljø, et erhverv og en kultur, som kom til at betyde noget afgørende i vort folks udvikling i dette århundredes første halvdel.'Tidligere folketingsmedlem og undervisningsdirektør Asger Baunsbak-Jensen deler ud af fragmenter af sin barndom på et husmandssted i Nørre Jernløse sogn i det nordvestlige Sjælland. Bogen giver både en indsigt i en til tider svær barndom og et billede af dagliglivet på et husmandssted i Danmark i første halvdel af 1900-tallet.Asger Baunsbak-Jensen (f. 1932) er forfatter og foredragsholder. Han har tidligere siddet i Folketinget for Det Radikale Venstre og var i en årrække undervisningsdirektør i Undervisningsministeriet samt landsformand for Det Radikale Venstre.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-01-2018
FORFATTER
Asger Baunsbak Jensen
FILSTØRRELSE
1,71 MB

Thinggaard, Helge Barndom og unge dage i Vestervig ...

Fragmenter af en Dagbog lægger sig i forlængelse af den Jena-romantiske poetiktradition, grundlagt af August og Friedrich Schlegel, ved sin fragmentarisk-aforistiske udformning, der gør den til et selvstændigt kunstværk snarere end en afhandling: „Jeg følte det ganske enkelt var et Digterværk, jeg skrev, og ingen Bibel eller Traktat", udtalte la Cour i 1956 i Perspektiv.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

ærinde — Den Danske Ordbog

Fragmenter af en barndom (E-bog, 2018) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
RELATEREDE BØGER
Moses' vej gennem ørkenen
Til bords med Babette og Blixen
Husholdningers elforbrug - hvem bruger hvor meget, til hvad og hvorfor?
Plato’s Theaetetus
Game on 4: Genfødsel
Selvmordsopgaven
Dansk Fusionskontrol
Grażyna - Konrad Wallenrod
Woodwalkers – Carags forvandling
Myginds mission
Fra et liv med dans
Jernhårde ladies: historien om de danske håndbolddamer
Vandringer
Den lille butik med de lykkelige slutninger