Soldat uden våben: Sandheds erkendelse - Bind 3 eBook

Mtggamechangers.dk Soldat uden våben: Sandheds erkendelse - Bind 3 Image

BESKRIVELSE

Soldat uden våben: Sandheds erkendelse - Bind 3 er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Vilhelm Moberg. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Vilhelm Moberg bog online og også downloade det gratis!

Hovedpersonen i 'Soldat uden våben' hedder Valter Sträng, men det er i virkeligheden sin egen opvækst og ungdom, Vilhelm Moberg tager under behandling i denne selvbiografiske roman. Han kommer dog også ind på mange af tidens vigtigste hændelser, personer og debatter og gør på den måde sin fortælling til en almengyldig beretning om livet i det tidlige 1900-tals Sverige.I tredje bind, 'Sandheds erkendelse', følger vi Valter Sträng fra 1915 til 1918, mens krigen raser i Europa.Vilhelm Moberg (1898-1973) var en svensk forfatter, der i dag er bedst kendt for sin serie om 'Udvandrerne', der blev til i årene 1949-59. I Vilhelm Mobergs forfatterskab var det ofte den lille mand, der var helten, og historien blev fortrinsvis fremstillet fra folkets perspektiv, hvilket af samme grund gjorde ham til en meget folkekær forfatter. Han var i øvrigt udtalt republikaner og var en af Olof Palmes største kritikere fra venstrefløjen. I 1973 tog Vilhelm Moberg sit eget liv som følge af en langvarig depression.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-02-2018
FORFATTER
Vilhelm Moberg
FILSTØRRELSE
7,97 MB

C. Molbech's blandede skrifter: Anden samling, Bind 3, - Google Play...

De tre bind belyser det nuværende samfunds komplekse sammenhængskraft gennem en langstrakt analyse af hvordan en række centrale fænomener der bestemmer os i dag historisk er blevet til. Det drejer sig blandt andet om velfærdssamfund, disciplinering og overvågning...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Bind r_cleardecals to wasd without unbinding movement??

Forsvarets våbenhåndtering skal undersøges efter skyderi i Gladsaxe.
RELATEREDE BØGER
Twilight (3) - Formørkelse
Sygeplejerske i verdens brændpunkter
En jeg kendte engang
Kroppen
Dragepasserens slot (3)
Lægfolksteologi
Klassische Balladen
Antarctic
Datteren
Pokkers Satan
Kan det nu passe?
Aima
Det som inte dödar oss