Under Narssak-fjældet. Indtryk fra Grønland eBook

Mtggamechangers.dk Under Narssak-fjældet. Indtryk fra Grønland Image

BESKRIVELSE

Under Narssak-fjældet. Indtryk fra Grønland er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Niels Fenger. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Niels Fenger bog online og også downloade det gratis!

''Vil du med til Grønland?' spurgte jeg min kone og søgte at gøre min stemme så naturlig som muligt.'Nej hellere sydpå,' svarede hun.'Jo, men ser du, den mulighed foreligger ikke.''Det gør den anden jo heller ikke, så det kan vel gå lige op?''Jo, den gør. Vi kan rejse nu – straks!''Godt, så rejser vi,' lo hun.'Du tror, jeg vrøvler?''Ja!''Nej, ikke helt. Se her, læs det,' sagde jeg og rakte hende et brev, jeg lige havde modtaget. Det var fra formanden for Dansk Pelsdyravlerforening.'Niels Fenger fortæller om en spændende rejse til Grønland, der begyndte med et tilbud om at overtage en pelsdyrfarm i Godthåb i Grønland. Hverken Niels Fenger eller hans kone kunne modstå tilbuddet, og det blev da også noget af et eventyr. I 'Under Narssak-fjældet' fortæller Niels Fenger om sine spændende indtryk og oplevelser i Grønland i slutningen af 1940’erne og starten af 1950’erne. Bogen giver et spændende indblik i den kæmpestore ø og dens historie og befolkning.Niels Fenger (1916-1992) var en dansk pelsdyrsavler og forfatter, der skrev en lang række spændende bøger. Mange af bøgerne beretter om livet med jagt, fiskeri og sejlads, sådan som han selv kendte det, og om Grønland, som han var stærkt knyttet til. Niels Fengers bøger opnåede stor popularitet hos den danske befolkning, og han modtog blandt andet to legater til sit arbejde fra Statens Kunstfond.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-04-2020
FORFATTER
Niels Fenger
FILSTØRRELSE
10,76 MB

En dansker i Grønland Flashcards | Quizlet

Forsiden. Grønland. Værvarsel for Grønland. Steder. Onsdag.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Brand i Grønland under kontrol efter fem ugers hærgen - TV 2

Grønland (meaning "Greenland" in Norwegian) is a neighbourhood in central Oslo, Norway. It is served by several tram and bus lines, as well as the Oslo Metro at the Grønland Station. The neighborhood, along with neighboring Tøyen...
RELATEREDE BØGER
Frantz-bøgerne (4) - Frantz og Kitte
Fløjtespil
Nej, det var ikke Jan!
Saga Oseberg
Strenge tider
Barnepigens frieri
Tæt på Paradis
Scandinavian Feasts
Lêlês grønne køkken
Wendy - En overraskende slutning
Mindful Customer Experience
Nedtour
Satans Sjæl
Jan-klubben
Den Blå Nat
Chalkis Aitolias I
Gurli Gris – træstempler med Gurli Gris motiver