Tårnet ved verdens ende eBook

Mtggamechangers.dk Tårnet ved verdens ende Image

BESKRIVELSE

Bogen Tårnet ved verdens ende blev skrevet den 02-11-2015 af forfatteren William Heinesen. Du kan læse bogen Tårnet ved verdens ende i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren William Heinesen.

Den gamle Amaldus sidder i sit tårn ved verdens ende og ser tilbage på sit liv. Romanen er en skildring af et menneskes første møde med tilværelsens grundelementer: lys og mørke, himmelrummet, stjernerne, græslandet, havet, forelskelsen og poesien. Forelskelsen og poesien kommer til Amaldus i skikkelse af pigen Merrit, som deler fortællinger med den lidt yngre dreng, fantastiske myter og sagn fulde af død og overtro. 'Man glæder sig til at læse denne bog langsomt og igen og dreje hver mosaik i hånden og se dem lyse, ømt og stærkt, som de fuldendte slebne juveler, de er.' - Bent Mohn, Politiken.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-11-2015
FORFATTER
William Heinesen
FILSTØRRELSE
1,75 MB

Tårnet Ved Verdens Ende - YouTube

Tårnet ved verdens ende: En poetisk mosaik-roman om den yngste ungdom (Forfatter: William Heinesen, Forlag: Gyldendal, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788702187496)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Tårnet ved verdens ende - Libris Digimental

Tårnet ved verdens ende En poetisk mosaik-roman om den yngste ungdom. Den gamle Amaldus sidder i sit tårn ved verdens ende og ser tilbage på sit liv. Romanen er en skildring af et menneskes første møde med tilværelsens grundelementer: lys og mørke, himmelrummet, stjernerne, græslandet, havet, forelskelsen og poesien.
RELATEREDE BØGER
Økonomistyring - videregående uddannelser
Skønhedssalon
Kim Larsen
Dreams Coloring Book
Hvorfor tilstår han ikke?
Landskapet avslöjar ingen
Vi på Krageøen
Den sorte hingst starter på ny
Scotland
Den manliga eskorten
Nær og fjern
Drengene