Under høstmånens stråler eBook

Mtggamechangers.dk Under høstmånens stråler Image

BESKRIVELSE

Under høstmånens stråler er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Matsuo Basho. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Matsuo Basho bog online og også downloade det gratis!

I 2011 udgav Niels Kjær i bogen 'Ildfluer' et stort udvalg af Matsuo Bashos verdensberømte haiku. Bogen fik flotte anmeldelser og blev hurtigt udsolgt. Med udgivelsen af 'Under høstmånens stråler' følger Niels Kjær nu op på succesen. Den nye bog er en kommenteret oversættelse af to af Matsuo Bashos klassiske rejsedagbøger.I Japan er beskuelsen af fuldmånen i høstmåneden en stor åndelig oplevelse - på linje med kirsebærtræernes blomstring om foråret - og 'Under høstmånens skær' skildrer to vidt forskellige rejser, Basho i 1680'erne foretog for at betragte høstmånen på nogle af Japans mest berømte udsigtspunkter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-05-2013
FORFATTER
Matsuo Basho
FILSTØRRELSE
4,99 MB

TANKEVÃ KKENDE BOG OM MOBNING BLANDT UNGE - BoD

Under høstmånens stråler: To rejsedagbøger oversat og kommenteret af Niels Kjær (Danish Edition) Drengen på den blå vespa (Danish Edition) Spansk ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition) Takahiro og Sjælelighedens Bjerg (Takahiro-Trilogien) (Danish Edition) Ramt af Nemesis (Danish Edition)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Under Hostmanens Straler (Danish Edition): Basho, Matsuo ...

Lykkelige omstændigheder ville, at jeg skulle læse "Ørnens flugt" af inderen Jiddu Krishnamurti i kibbutz Ma'ale Hachamisha beliggende 13 km uden for Jerusalem i retning af Tel Aviv. Ejendommeligt nok blev bogen spillet mig i hænde i dansk oversættelse af en schweizisk volontør, der havde boet i Danmark. Da han havde skullet lære dansk, havde…
RELATEREDE BØGER
Den bestøvlede kat
Attentater
Kældermennesker
Minebyen
Skyggefugl
Das zweite Leben des Monsieur Moustier
Frysende våde vejbaner
Kråkprinsessan
Jens og Marie
Rakkauden jumalatar
Christopher
Epoke
Diamanter og perler