Næste eBook

Mtggamechangers.dk Næste Image

BESKRIVELSE

Bogen Næste blev skrevet den 06-06-2019 af forfatteren Kim Fupz Aakeson. Du kan læse bogen Næste i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Kim Fupz Aakeson.

En ung mand skød genvej gennem parken, men her mødte han desværre nogle værre røvere. Tre styks. De slog ham. Han var helt besvimet og havde næseblod og et flækket øjenbryn. En præst og en gammel dame så ham ligge der i parken. De skyndte sig videre. Den næste, der kom forbi, var en flaskesamler i en gammel frakke og med en hullet kasket ...Næste er en gendigtning af lignelsen om den barmhjertige samaritaner.Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ”Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. Det kan man forvisse sig om ved at læse den bibelske tekst, som er gengivet bagest i hver af bøgerne. Det er Lilian Brøgger, der står bag illustrationerne i serien. Hun har illustreret en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger.Fupz’ke lignelser er oplagte til højtlæsning i familien, hvor de kan give anledning til gode snakke om store emner. De tre bøger i serien er Næste; Per, Poul & Farmand; Det store party.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-06-2019
FORFATTER
Kim Fupz Aakeson
FILSTØRRELSE
2,14 MB

Vejr for Danmark | DMI

Læs Kvickly tilbudsavis uge 22 på minetilbud.dk. På minetilbud.dk kan du finde ugens tilbudsaviser og kataloger, få inspiration og gå på jagt efter de gode og billige tilbud.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

TILBUDSAVIS | Meny.dk

Næste år, 8. marts 2016, kan man blandt andet opleve en total solformørkelse på øen Sumatra, der er en del af Indonesien, samt på verdens tredjestørste ø, Borneo, der deles mellem de tre lande Indonesien, Brunei og Malaysia. Men også øen Sulawesi, der hører ind under Indonesien, får den totale solformørkelse at se.
RELATEREDE BØGER
Peter Schlemihls forunderlige historie
Møder mellem offer og krænker
Av med hans mandom
Vold
Kilimanjaro: The Trekking Guide to Africa's Highest Mountain
Carlsens Læsestart - Nora bager en kage
Av Wasablod
Helén-fallet - mordet som skakade hela Sverige
Galionsfigurens hemmelighed
Travle tider
Tre timer
Coma Comigo - Um conto erótico
Tabita
Oldtidssagaerne. Bind 1
Kærlighedstjener
Äventyrliga hjärtan
Kemi og købmandskab. Danisco - Danmarks største industrifusion
Det bliver mellem os - et adoptivbarns historie