Løgnagtigt leksikon eBook

Mtggamechangers.dk Løgnagtigt leksikon Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Løgnagtigt leksikon-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lars Olrik. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Løgnagtigt leksikon online nu så nemt!

Et dybt upålideligt opslagsværk.Sverige er et præparat, der kun må gives til travheste, som løber baglæns, og folk, der aggressivt insisterer på at sove med nathue. Det hævder i hvert fald journalist og forfatter Lars Olrik, 45, der med sin femte udgivelse giver en række alternative forklaringer på danske ord og vendingers oprindelse.Projektet blev undfanget, fordi forfatterkollegaen Trisse Gejl på Facebook gav Lars Olrik udfordringen at gøre rede for ordet ´faldstamme´. Et stærkt alternativt bud blev til flere, og de tiltrak sig så stor interesse fra læserside, at Politiken gav dem plads i ´Olriks Boks´ op til sidste års bogmesse. Senere er flere ordforklaringer kommet til, og nu foreligger Løgnagtigt Leksikon, der blandt meget andet afslører bankerot som en liderlig medarbejder i et pengeinstitut, øjenvippe som en populær fritidsbeskæftigelse blandt Borneos kannibaler og obsternasig som en udstillingskrabbe fra Harboøre.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-10-2010
FORFATTER
Lars Olrik
FILSTØRRELSE
6,62 MB

Få Løgnagtigt leksikon af Lars Olrik som Hæftet bog på ...

John Harrison, 24.3.1693-24.3.1776, britisk urmager, som byggede verdens første kronometer.Han var søn af en tømrer, voksede op i West Yorkshire og blev selv uddannet som tømrer.. Allerede som barn nærede John Harrison stor interesse for ure, og som 20-årig fremstillede han i 1713 sit første standur, hvis værk udelukkende var af træ.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Løgnagtigt leksikon, Hæfte • Se pris (8 butikker) hos ...

Løgnagtigt leksikon. Hæftet 69,95 DKK. Lars Olrik Ridderen af den runde bold . Hæftet 49,95 DKK. Lars Olrik Fra sans og samling. Hæftet 49,95 DKK. Lars Olrik Melankolatter. Hæftet 59,95 DKK. Vis flere (-31) Shop Gavekort til Bog & idé ...
RELATEREDE BØGER
FC Mezzi 1: Uus meeskond
Konflikthåndtering af sager om fast ejendom og byggeri
Für eine Liebesnacht
Ondt varsel
Prinsesse af blodet
Inkräktaren
Den perfekte familie? Eller...
Den øreløse sangerinde
När allt är förlorat
Undulater
Whitehall: Guddommelig lidenskab 6
Mission feriekys
Rasmus Klump 1 - Den rullende seng og Det glemte tog