Den evige nazist eBook

Mtggamechangers.dk Den evige nazist Image

BESKRIVELSE

Den evige nazist er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Souad Mekhennet. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Souad Mekhennet bog online og også downloade det gratis!

Dr. Aribert Heim var en af Nazi-Tysklands mest berygtede og eftersøgte nazister. Som læge i koncentrationslejren Mauthausen udførte han grufulde operationer på raske mennesker og sprøjtede benzin ind i jødiske patienters hjerter – hans metoder kostede utallige menneskeliv.Efter Det Tredje Riges fald blev dr. Aribert Heim et af de mest eftersøgte mennesker i verden, men det lykkedes aldrig nazijægerne at finde ham og stille ham til ansvar for sine forbrydelser. Nicholas Kulish og Souad Mekhennets bog er den første fyldestgørende beretning om ’den evige nazist’, lige fra rædslerne i hans skændsel af en lægepraksis i Mauthausen til hans liv i skjul Cairo, hvor han konverterede til islam.'Fremragende fortalt... udfolder på skarp og original vis Det Tredje Riges psykologisk og politiske landskab og dets lange og komplicerede efterliv.' – New York Times Book ReviewSouad Mekhennet (f. 1978) er en tysk journalist af tyrkisk-marokkansk afstamning. Souad Mekhennet har skrevet for aviserne The New York Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Washington Post og The Daily Beast og udgav i 2014 bogen 'Den evige nazist' i samarbejde med Nicholas Kulish.rnrnAmerikanske Nicholas Kulish (f. 1975) har arbejdet som undersøgende journalist for The New York Times og udgav i 2014 bogen 'Den evige nazist' i samarbejde med Souad Mekhennet.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-07-2017
FORFATTER
Souad Mekhennet
FILSTØRRELSE
5,85 MB

Den evige nazist af Souad Mekhennet, Nicholas Kulish og ...

Lyt til »Den evige nazist« — Dr. Aribert Heim var en af Nazi-Tysklands mest berygtede og eftersøgte nazister. Som læge i koncentrationslejren Mauthausen udførte han grufulde operationer på raske menne…
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den evige nazist: den ubønhørlige jagt på SS-lægen ...

Køb Den evige nazist af Souad Mekhennet, mfl. som lydbog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Dr. Aribert Heim var en af Nazi-Tysklands mest berygtede og eftersøgte nazister. Som læge i koncen..
RELATEREDE BØGER
Per Kirkeby Arkitektur
Die sieben Schwaben
Vi kunne alt
Erövring
Tui der forsvandt i regnskoven
En vandring mellem grave
Britiske slavearbeidere
Pigen fra dalen
Mod
Det levende sværd
Ulveørken
Kreatid
Min Laslo
Vips i træet
Swarta og blodskyggernes hævn