Angående Gudrun eBook

Mtggamechangers.dk Angående Gudrun Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Angående Gudrun-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Grete Stenbæk Jensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Angående Gudrun online nu så nemt!

Gudrun er fyldt 70, og hendes guldbryllup nærmer sig. Nu ser hun tilbage i et forsøg på at gøre op med et liv, der i høj grad har været levet på andres præmisser. Barndommen i et indremissionsk hjem lærte hende, at livsglæde var knyttet til skyldfølelse og at selvtillid var et udtryk for hovmod. Først i sit voksenliv lykkes det hende at frigøre sig en smule fra den traditionelle kvinderolle og engagere sig i job, højskole og politik. Hvad gik galt, og hvor gik det galt? Og vil det lykkes hende at få afdækket sine smertepunkter, så hun afklaret kan se frem til sit guldbryllup?Grete Stenbæk Jensen (1925-2009) er primært kendt for sine litterære skildringer af arbejdermiljøet og af den arbejdende kvinde. Hun voksede op i et indremissionsk hjem i Vestjylland og blev som voksen hjemmegående husmor. Senere fik hun arbejde på et æggepakkeri, hvilket blev inspirationskilde til debutromanen 'Konen og æggene' (1973). Grete Stenbæk Jensen trækker i mange af sine romaner på egne erfaringer og livsoplevelser.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-11-2016
FORFATTER
Grete Stenbæk Jensen
FILSTØRRELSE
10,36 MB

Angående Gudrun af Grete Stenbæk Jensen som e-bog

Malerens Hus v/ Gudrun og Poul, Bøvlingbjerg: Se anmeldelser fra rejsende, billeder og gode tilbud vedr. Malerens Hus v/ Gudrun og Poul på Tripadvisor.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

| eReolen

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Angående Gudrun af Grete Stenbæk Jensen
RELATEREDE BØGER
K for Klara 3: Kys mig nu!
Die Rückkehr zur Erde: Science-Fiction Triologie, Band 2
Pussyland Express
Tusindårsriget i Han Herred
Tuffa takter
Hariol und Hildegard
Trap Danmark: Egedal Kommune
Korrekthedsbibelen
Pitbull-Terje går amok
Det fremmede barn
Lys i livet
Guldets Satan
Krig og fred 2
Kvalitative forskningsmetoder i psykologi og beslægtede fag
Hvad med mig?
Trio
Miradas intensas - Relato erótico
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser