En skandale ved hoffet eBook

Mtggamechangers.dk En skandale ved hoffet Image

BESKRIVELSE

Vil du læse En skandale ved hoffet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Robert Hansen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses En skandale ved hoffet online nu så nemt!

Der er ikke bare tale om en krise mellem to lande, der i over 50 år med nød og næppe har holdt fred, men også om en personlig affære for en diplomat, der har lidt for meget på spil, da han frier til en udenlandsk kvinde. Der er med andre ord mindst én skandale ved hoffet – intet mindre, men måske mere.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Robert Hansen (1883-1957) skrev en lang række populære krimier under pseudonymerne Jens Anker og Gert Kassov. Hans samtid gav ham tilnavnet Danmarks Conan Doyle efter den engelske forfatter bag Sherlock Holmes-romanerne. Han debuterede i 1906 med 'Tunge akkorder', og det blev sidenhen til i alt 48 udgivelser. Mange af romanerne har detektiven Arne Falk som hovedperson og er blevet oversat til adskillige sprog.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-05-2017
FORFATTER
Robert Hansen
FILSTØRRELSE
6,55 MB

En skandale ved hoffet af Robert Hansen som e-bog

Hoffet: Tak for en dejlig dag Kronprinseparret og familien er lykkelige for bryllupsdagen - og overvældet over befolkningens deltagelse, fortæller hofmarskal Ove Ullerup, som ikke vil røbe, hvor parret tilbringer sine hvedebrødsdage.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

En skandale ved hoffet af Robert Hansen

En skandale ved hoffet (bog) af forfatteren Robert Hansen | Lydbøger | Der er ikke bare tale om en krise mellem to lande, der i over 50 år med nød og næppe har holdt fred, men også om en personlig affære for en diplomat, der har li
RELATEREDE BØGER
De 5 ting
Siriuspassagen
Gloria deo
À Mercê do meu Mestre - Um conto erótico
India: Perfect places to stay, eat & explore
The Summer in Rome - A Woman's Intimate Confessions 2
Kun døde fisk
Ducati Desmo - opowiadanie erotyczne
Kodeks
Taynikma Rotterne
Harry Pottcast & De Vises Sten #1
Den lille heks giver en blomst