Tommy og Tanne eBook

Mtggamechangers.dk Tommy og Tanne Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Tommy og Tanne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tom Buk-Swienty. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Tommy og Tanne online nu så nemt!

Thomas Dinesen (Tommy) indgår som 14-årig en pagt med sin syv år ældre søster: De skal finde ’Faders Gud, det store i livet’. Faderen er Wilhelm Dinesen, død ved selvmord i 1895, søsteren er Karen Blixen, i familien kaldet Tanne. Søskendeparret glemmer aldrig det fælles løfte.Tanne bosætter sig i Afrika som storvildtsjæger og kaffefarmer, og Tommy melder sig under 1. Verdenskrig som soldat på allieret side og sendes til Vestfronten.Finder han så ’Faders Gud’? Svaret, han giver sin søster, da han ved krigsafslutningen gør status, er højst overrumplende.Bogens hovedspor er skildringen af de makabre triumfer, uhyrlige rædsler og altopslugende kærlighedseventyr, som Tommy oplever i krigens sidste år, men Tanne er konstant nærværende i den biografiske fortælling.Tom Buk-Swienty har fået adgang til et aldrig tidligere offentliggjort familieejet kildemateriale, herunder en omfattende korrespondance, som gør det muligt at kaste nyt lys over en af Danmarkshistoriens store slægter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-10-2016
FORFATTER
Tom Buk-Swienty
FILSTØRRELSE
10,78 MB

Tommy og Tanne af Tom Buk-Swienty | Litteratursiden

Tommy og Tanne af Tom Buk-Swienty. Facebook ... Nu med Thomas Dinesen og hans farverige kriger- og globetrotterliv i fokus. Da Tom Buk-Swienty var midt i sine bøger om Kaptajn Dinesen, overvejede han at se nærmere på sønnen Thomas Dinesen, der blev kaldt Tommy i familien.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Tommy og Tanne | Kig ind i bogens verden

Da Thomas Dinesen bliver 14 indgår han en pagt med sin syv år ældre søster. De skal finde 'Faders Gud, det store i livet'. Faren er Wilhelm Dinesen, storsjælet kaptajn og eventyrer, død ved selvmord i 1895. Søsteren er Karen Blixen, i familien kaldet Tanne. Og dét fælles løfte glemmer søskendeparret aldrig. Tanne bosætter sig i Afrika som storvildtjæger og kaffefarmer. Og ...
RELATEREDE BØGER
Barnaby Rudge
Musik på hjernen
Vad skönt du drömt
FLACHS - ALLERFØRSTE LÆSNING: Krølle bliver væk
Mærket – af psykopatens spind
Spejlsøstre
Julians historie
Hr. Arnes penge
GOOD STUFF ONLY - NOTESBOG
Den sidste vælter aldrig
Blod Digte fra et tag
El punto de vista
Hør hvor det stormer
Le
Læsø i det 21. århundrede
Forelsket i en morder
Dødens ansigt
La Biblia: 34 Nahúm