Agenturet eBook

Mtggamechangers.dk Agenturet Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Agenturet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Thomas Bech Andersen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Agenturet online nu så nemt!

BagsidetekstHvad har landets biskopper til fælles? Hvorfor er der sorte biler, som patruljerer på vejene? Og hvad kan skruppelløse individer udrette med tankens kraft?Rikke Egelund er journalist og jagter modvilligt en historie, som hendes redaktør har bedt hende om at dække. Kasper Glerup leder efter årsagen til sin fars død, en søgen, som leder ham langt ned ad hidtil ubetrådte stier. Skæbnen fører dem sammen i en hæsblæsende jagt gennem Danmark på flugt fra et organ med tilsyneladende uendelige ressourcer til rådighed.Terroren er nået til Danmark og har ikke i sinde at slippe uden kamp.Uddrag af bogenDen slå, som skulle drejes, befandt sig bag en lille rude af glas. Kasper forsøgte at banke hul på den med en kno, men den forblev intakt. Han kunne høre bevægelse bag sig. De kom tættere på. Han fandt sine nøgler frem og slog hårdt ind på glasset, så det gik i stykker, drejede på slåen og åbnede døren. Der var mørkt inde bagved, men Kasper kunne øjne en trappe. Han kastede sig ned ad den og hørte sin mobiltelefon ringe, mens han løb. Han lod den ringe og håbede ikke, at lyden ville afsløre ham. Havde de mon opdaget, at han var flygtet? Længere nede var der opsat en afspærring foran trappenedgangen. Der var sat et skilt op: ”Brandtrappe midlertidigt lukket. Benyt venligst den almindelige nedgang.”Om forfatteren Thomas Bech Andersen debuterer med denne roman. Han er opvokset i Nordsjælland og har skrevet digte og noveller, så længe han kan huske. Han er uddannet i tal, men også i mennesker, og han benytter begge dele flittigt i sit daglige virke i den finansielle sektor.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-11-2017
FORFATTER
Thomas Bech Andersen
FILSTØRRELSE
10,83 MB

Camping Agenten - Camping Agenten

Opgaven varetager agenturet ved blandt andet at indsamle information og samarbejde med EU-institutioner, medlemsstater og organisationer. EU har ved lejligheder modtaget kritik for at påpege krænkelser af menneskerettigheder i stater uden for EU, mens der samtidig er problemer inden for EU's grænser.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

The Fishing Company - Din Danske Fiskegrejsgrossist med ...

Vi har agenturet i hele Norden for det engelske internationale mærke Kampa Dometic. Kampa Dometic er et brand og en teknologi i udvikling. De er mest kendt for deres luftfortelte til campingvogne og autocamper, samt deres Iglo telte. Derudover har de en lang række populære og prisstærke udstyrs- og tilbehørsartikler.
RELATEREDE BØGER
Uden virkning
Markløs
Attende april 1934
Das Geheimnis der „Oceanic\
De glömda slagen
Det dobbelte gravsted
Komissaari
De små landstrygere
My Little Pony - Equestria Girls - Musikmagi
Cypern
Hav-frue
Genbrugskirker i Rom
Min vinterbestilling i 1844 og 1845
Den sidste passion
De uden fædreland