Kommissærens første 100 dage eBook

Mtggamechangers.dk Kommissærens første 100 dage Image

BESKRIVELSE

Kommissærens første 100 dage er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jens Thomsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jens Thomsen bog online og også downloade det gratis!

Margrethe Vestager er i dag en af Europas mest magtfulde politikere. Hun lægger arm med nogle af verdens største industrikoncerner – og er hverken bange for Google eller Gazprom.Vestager har fået en flyvende start som kommissær for EU’s konkurrencepolitik – en stilling med en helt særlig status i Europa-Kommissionen. Hun kan udskrive milliardbøder, blokere virksomhedsfusioner og standse ulovlig statsstøtte til erhvervslivet.Få indblik i magtspillet i europæisk politik og i dagligdagen på øretævernes holdeplads i EU-Kommissionen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-10-2015
FORFATTER
Jens Thomsen
FILSTØRRELSE
4,33 MB

Biografier er en god forretning | Information

N2 - To garvede journalister som kender Bruxelles ud og ind, giver hver deres aktuelle bud på, hvad der foregår 'Nede i EU'. Og de vinder ved at blive læst sammen.Jacob Langvad: Europas svære fællesskab. Columbus 2015, 144 s.Jens Thomsen: Kommissærens første 100 dage. Gyldendal 2015, 225 s.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kommissærens første 100 dage af Jens Thomsen

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Kommissærens første 100 dage af Jens Thomsen - bogen har fået vurderingen 41 ud af 100
RELATEREDE BØGER
Alvins farvel
Akut sygepleje
Tænk hvis du var cowboy!
Erotik og sex: Piger, billeder af Clara
Europas grænser
Formel 1
Vinduer II
Återvändarna
Bill & Ben bliver bandlyst
Mediepsykologi
Fortnite - Alt om spillet
Ræv gik alene
Gina, je t aime
Lasse-Leif og mormors nej-hat
Livet er en gave - mit møde med Ole Henriksen
Menneskets hjerte