Confucius styrer i den digitale lærings-arena eBook

Mtggamechangers.dk Confucius styrer i den digitale lærings-arena Image

BESKRIVELSE

Bogen Confucius styrer i den digitale lærings-arena blev skrevet den 27-06-2014 af forfatteren Jan Kristensen. Du kan læse bogen Confucius styrer i den digitale lærings-arena i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jan Kristensen.

Både offentlige institutioner og private virksomheder som Folketingetog Fyens Stiftstidende tilbyder danske skoleklasser at supplere undervisningenmed deres egne digitale læringsplatforme. I social learninggames levendegøres komplekse emner, hvilket giver eleverne mulighedenfor at lære, imens de unge selv spiller rollerne på en digital læringsplatform.Det handler om at lære, mens man gør. Og den digitalelærings-arena kan vende op og ned på rollerne i klassen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-06-2014
FORFATTER
Jan Kristensen
FILSTØRRELSE
4,34 MB

The Analects of Confucius - Book 1

Mest læste. Så mange bor der i din by. Kan du fortsætte med at bo i din bolig som pensionist? Hvordan slipper du for myrer i huset? 10 gode råd til haven i maj. Sådan styrer du varmen i sommerhuset med app og sms. Du kan fjernstyre varmen i dit sommerhus med din smartphone, så der er varmt, når...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Discord Servers | Find Public Discord Servers

Barnehagens digitale praksis skal bidra til barnas lek, kreativitet og læring. Ved bruk av digitale verktøy i det pedagogiske arbeidet skal dette støtte opp om barns læreprosesser og bidra til å oppfylle rammeplanens føringer for et rikt og allsidig læringsmiljø for alle barn.
RELATEREDE BØGER
En søns hemmeligheder
Springkniven
Humanistisk videnskabsteori
Dødens år
Mette F.- Statsminister
Tyrkisk fortsættelseskursus
Чистачът на басейни – Eротика
Åbne vinduer
Motivation i medvind og modvind
Fars jul
Barn og unge i psykoterapi. Bd.2 : terapeutiske fremgangsmåter og forandring
Måske?
Malta & Gozo
I al korthed
Artemis Fowl 2 - Det arktiske intermezzo
Eriks himmelfart
Energy Self-Defense för män
Japanese Phrasebook