Lav mad med de mindste eBook

Mtggamechangers.dk Lav mad med de mindste Image

BESKRIVELSE

Bogen Lav mad med de mindste blev skrevet den 06-06-2013 af forfatteren Mette Oxenbøll Nonbo. Du kan læse bogen Lav mad med de mindste i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mette Oxenbøll Nonbo.

Her er kogebogen med flest mulige tegninger og mindst mulig tekst til de allermindste kokke og deres forældre.Både små og store kan læse med, for både ingredienslisten og trin for trin-instruktionerne er tegnet i glade farver, og der er derfor lagt op til god tid og familiehygge i køkkenet.Vælg mellem weekend-snacks, bagværk, aftensmad, frokostretter, desserter og julemad. Her er masser af livretter, og alle opskrifter er super enkle, nemme, indbydende og overskuelige selv for meget små børn.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-06-2013
FORFATTER
Mette Oxenbøll Nonbo
FILSTØRRELSE
4,38 MB

10 Kogebøger til børn (og deres forældre) | Børneværelset

Kogebogen med flest mulig tegninger og mindst mulig tekst til de allermindste kokke og deres forældre. "Lav mad med de mindste" så både små og store kan "læse med" Der er lagt vægt på god tid og familiehygge i køkkenet.Vælg mellem weekend-snack, bagværk, aftensmad, frokostretter, desserter og julemad.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Lav mad med de mindste af Mette Oxenbøll Nonbo ...

Lav mad med de mindste og få kvalitetstid. En rigtig god måde at få brugt mere kvalitetstid sammen med sine børn, er at tage dem med i køkkenet. Det er faktisk lige meget om det er aftensmaden der bliver hjulpet til med, eller om det f.eks er friskpresset juice.
RELATEREDE BØGER
Fra Skitse til Piece
Huset ved kanalen
Mødet i Telgte
Svindlerpræsten
Endestation Auschwitz
Altings Sanselighed
Døden i ulden
Flyveulykke ved Dubai
Rene linjer
The Black Dagger Brotherhood #12: Frihedens lænker
Napoleon og den danske ridder