Samarbejde - mellem mennesker i organisationen eBook

Mtggamechangers.dk Samarbejde - mellem mennesker i organisationen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Samarbejde - mellem mennesker i organisationen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter Holdt Christensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Samarbejde - mellem mennesker i organisationen online nu så nemt!

Samarbejde er ikke alene et populært emne – det er ganske enkelt en nødvendighed. Når arbejdet eksempelvis skal udføres inden for en rimelig tid, og vi er flere om at hjælpe hinanden, ja så går det langt hurtigere. Og når arbejdet er så komplekst, at det kræver flere forskellige fagligheder, ja så har vi også brug for at arbejde sammen med andre. Men samarbejde er ikke altid så ligetil – samarbejde kan være temmelig problematisk.Samarbejde er en proces, hvor mennesker sammen udretter noget, og da samarbejde måske nok er den væsentligste forklaring på organisationers succes, er det nødvendigt at identificere, hvad der fremmer og hæmmer samarbejde.Formålet med denne bog er således for det første at analysere, hvordan samarbejde mellem mennesker i organisationen foregår, og hvordan dette har konsekvenser for, hvordan samarbejdet så bør tilrettelægges. For det andet hvordan samarbejde mellem mennesker bl.a. kan skabe inspiration, misundelse, social dovenskab og synergieffekter og dermed både gavne og ødelægge samarbejde.Bogen giver dermed en nuanceret forståelse af samarbejde mellem mennesker i organisationen og henvender sig til både teoretikere og praktikere, der ønsker en grundlæggende forståelse for samarbejdets muligheder og umuligheder.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-02-2012
FORFATTER
Peter Holdt Christensen
FILSTØRRELSE
9,73 MB

Et bånd mellem mennesker (2019)

Forskellen mellem samarbejde og samskabelse - fordele og ulemper Partnerskab Værtskabet Samskabelse Fordele Bedre og helhedsorienterede løsninger til sagen eller målgruppen, som ikke kunne opnåes alene Mere ligeværdigt forhold Parterne er forpligtede på hinanden og sagen Kan.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Samarbejde | VIA

Forholdet mellem Europa og USA. Det nordiske samarbejde er et regionalt samarbejde, der foregår i Nordisk Råd og Nordisk Ministerråd. OECD blev oprettet i 1961 som efterfølger for OEEC (Organisation for European Economic Co-operation) for at fremme økonomisk vækst, høj...
RELATEREDE BØGER
Therns rytme
Piraternes kyst
Sneglen Sandy - Sandy finder en ven i skoven Vers. 1+2
Trappestenen
Evigt liv - Hvordan?
Handlettering Øvebog
Don't Worry, He Won't Get Far On Foot
Sex Please, Doctor! - Erotic short story
Os i 3.U Kødbollekrigen
Arièl
En mo'rs øjne
Korsblomstrede grøntsager
Grøn mad let at lave
Skrid, Kaj
Kongen
Förklaringsberget
A medencésfiú - Szex és erotika
Storm P. - Ved lukketid og andre fortællinger