Diskette for død eBook

Mtggamechangers.dk Diskette for død Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Diskette for død-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Chris Ryan. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Diskette for død online nu så nemt!

Neil Slater har en fortid i SAS, da han bliver indrulleret i MI6, hvor en krise er under opsejling. SAS har taget Radovan Karadizic til fange i Bosnien og den serbiske leder skal bringes for den Internationale Domstol i Haag. Men den serbiske efterretningstjeneste RDB har følsomme oplysninger, som de truer med at offentliggøre, hvis retssagen går i gang.Slater og hans kolleger sættes på opgaven at dræbe den våbenhandler, der er mellemmand i Karadizic-handlen og få fat i det belastende materiale. Men det bliver et mareridt i spionagens skyggeland, hvor intet er det det giver sig ud for at være. Hvem er den virkelige fjende?Forfølgelsen af sagen kulminerer i Paris, og sandheden begynder at aftegne sig i form af en hemmelighed, der er så forfærdelig, at den har været begravet i mere end et halvt århundrede.Chris Ryan er tidligere sergeant i British Special Forces. Allerede som 16-årig meldte han sig til den britiske hær, inden han blev optaget i eliteenheden 23rd SAS Reserves. Han blev kendt i offentligheden, da han som den eneste af en otte mand stor SAS-patrulje undslap mission Bravo Two Zero, der havde til formål at sabotere Scud Missile Launchers i det nordvestlige Irak under den Første Golfkrig. Ryan tilbagelagde mere end 300 km til fods under sin flugt - til fods, i en ørken. Dermed skrev Ryan militærhistorie som 'the longest escape and evasion by an SAS trooper or any other soldier.' Chris Ryan har siden skrevet spændingsromaner med baggrund i egne erfaringer som elitesoldat.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-05-2014
FORFATTER
Chris Ryan
FILSTØRRELSE
4,10 MB

Diskette for død | Arnold Busck

Diskettens død har dog været flere år undervejs. Udviklingen begyndte allerede at gå ned ad bakke i begyndelsen af 1998, da Apple besluttede sig for at droppe diskettedriveren til G3 iMac-computeren. Siden da har flere computergiganter stoppet sin støtte til den lille firkantede diskette. Heriblandt Dell i 2003.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Diskette for død - Lydbog & E-bog - Chris Ryan - Mofibo

Velmagtsdagene for den gode gamle 3,5 tomme diskette er for længst ovre, men helt død er den ikke endnu. Og måske er der et lille håb forude for den lille firkantede sag, skriver PCWorld.dk. Stadig efterspørgsel
RELATEREDE BØGER
Nell Gwyn
Detektormanden
Digte
Samleren
Jagttegn
Liv i kroppen
Kvinnospionen
Hyrdinden og skorstensfejeren
Nådens omkreds
Poesi og protest: debatindlæg