Tildas hemmelige bog eBook

Mtggamechangers.dk Tildas hemmelige bog Image

BESKRIVELSE

Tildas hemmelige bog er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Narcisa Vucina. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Narcisa Vucina bog online og også downloade det gratis!

Narcisa Vucina, oprindelig fra Sarajevo, var i over 30 år ansat ved Danmarks Radio. Narcisa Vucina har skrevet og udgivet digte. Bogen er hendes debut som romanforfatter.Bogen har en dokumentarisk kerne. Romanen handler om krig, kærlighed og ondskab. Personerne søger svar på store eksistentielle og universelle spørgsmål som fx: Hvor meget spiller skæbnen ind i vores liv, og kan man ændre den? Den mystiske Tilda har sin egen filosofi om livet og får alle omkring sig til at tie stille, når hun synger gamle sefardiske sange.Hovedpersonen Masha vokser op i Sarajevo i Titos Jugoslavien og rejser som 17-årig med kæresten Niko til Dubrovnik, hvor de bliver forlovet. Men hendes liv tager en ny drejning, da hun møder Pablo, gifter sig med ham, flytter til Chile, får tre børn og bliver udsat for tortur under Pinochet-styret. Hendes mand omkommer under tortur. Efter en politisk karriere – og en ny mand – oplever hun borgerkrigenes rædsler i ex-Jugoslavien i 90'erne, men når at flygte. Krigen slutter, og fra flygtningetilværelsen i Split vender hun igen tilbage til den krigshærgede by. Nu fletter flere begivenheder sig sammen på mystisk vis, og hun oplever på ny Tilda, der er død, som en hjælpende ånd. Og ja, Masha kommer i besiddelse af Tildas hemmelige bog.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-11-2018
FORFATTER
Narcisa Vucina
FILSTØRRELSE
5,28 MB

Tildas hemmelige bog | Bognørden

Romanen Tildas hemmelige bog kan læses som lydbog. Published d. 19/08/2018 09:40 pm. 0 Kommentarer • Kommentar. BOGNØRDEN - ANMELDELSE OG ET PAR OMTALER AF MIN ROMAN TILDAS HEMMELIGE BOG. Én af de dygtigste litteraturbloggere BOGNØRDEN har anmeldt romanen på https://bognorden.dk/.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Tildas hemmelige bog af Narcisa Vucina som Hæftet bog ...

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Tildas hemmelige bog af Narcisa Vucina - bogen har fået vurderingen 64 ud af 100
RELATEREDE BØGER
Fynbogen 2017
Hvor er den lille brandbil?
Hvidkappen
Die Raketenbrüder: Entführt
Wpływowa para - opowiadanie erotyczne
Best of China
Arven efter Alberta
Die Insel Möen - Reiseführer
Sagor i sommarstugan
Fortids synder