De 5 på øen igen eBook

Mtggamechangers.dk De 5 på øen igen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse De 5 på øen igen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Enid Blyton. Med webstedet mtggamechangers.dk læses De 5 på øen igen online nu så nemt!

De 5 består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. Sammen kommer børnene ud for mange eventyr og gådefulde mysterier. Det er simpelthen ligegyldigt, hvor de befinder sig, så oplever de noget spændende! Hvad oplever de i historierne i denne bog – og kan de løse mysterierne?De 5 på øen igen. Georgs far arbejder på nogle tophemmelige forsøg, og han flytter sine eksperimenter til Kirrinøen for at have dem i fred. Han tager Tim med sig som vagthund. Da Tim en aften forsvinder, bliver Georg sikker på, at der er noget helt galt. Kan De 5 løse gåden og forhindre, at onkel Quentins resultater bliver stjålet?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-05-2013
FORFATTER
Enid Blyton
FILSTØRRELSE
2,39 MB

Få De Fem på øen igen af Enid Blyton som Indbundet bog ...

De 5 og cirkuskaravanen. De 5 på øen igen. DKK 75,00. Krimi. Tre historier om De 5 som kommer ud for mange eventyr og gådefulde mysterier. Julian, Anne, Dick og Georg og hunden Tim kommer på sporet af smuglere. De møder nogle mystiske cirkusartister, da de er på campingtur.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De 5 på øen igen af Enid Blyton (lydbog, download, zip_mp3)

De Fem, De 5 På Nye Eventyr, De 5 Og Spionerne, De 5 I Smuglerreden, De 5 Og Cirkuskaravanen, De 5 På Øen Igen, Bøger For Børn, Detektiv, Detektivhistorier, Enit, Blython, De 5 På Skatteøen, Bøger, Bog: Din anmeldelse af De 5 På Skatteøen - Bind 1.
RELATEREDE BØGER
Bette og Bjerg - Den uendelige høstfest
Oldtidshjulet
Landet Hele vejen
Sportsdigte
Tajemniczy ogród
Spränga gränser
På sporet af den sikre base
Où est le chien?
Nærmere noget
De 100 mest fantastiske fortidsdyr
NK Mezzi 5: Devet na devet
Højlænderens tilbagekomst