PS: Jeg elsker dig for evigt eBook

Mtggamechangers.dk PS: Jeg elsker dig for evigt Image

BESKRIVELSE

PS: Jeg elsker dig for evigt er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Cecelia Ahern. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Cecelia Ahern bog online og også downloade det gratis!

SYV ÅR EFTER sin mand, Gerrys, død, og seks år efter at hun læste hans sidste brev, er Holly tilsyneladende kommet videre med sit liv. Hun har fået arbejde i sin søsters luksusgenbrugsbutik og trives fint med at gemme sig lidt for verden.Så da søsteren beder hende fortælle historien om Gerrys efterladte breve til en podcast, siger Holly kun modvilligt ja, bange for at rippe op i gamle sår.Men podcasten får enorm succes, og pludselig må Holly forholde sig til en række personer, der kontakter hende – alle med én ting tilfælles: De er dødeligt syge og ønsker selv at efterlade breve med missioner til deres kære.Pludselig trækkes Holly tilbage til den verden, hun har kæmpet så hårdt for at forlade. Men projektet leder hende også ud på en ny utrolig, livsbekræftende rejse og vækker minderne om hendes store kærlighed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-02-2020
FORFATTER
Cecelia Ahern
FILSTØRRELSE
8,38 MB

Materiale | PS: Jeg elsker dig for evigt : roman | Læsø ...

Divas Bogklub: "PS: Jeg elsker dig for evigt" er den længe ventede opfølger til bestselleren "PS: Jeg elsker dig" af Cecelia Ahern Holly er tilsyneladende kommet videre i livet her syv år efter sin...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PS. Jeg elsker dig for evigt - Hæftet | Køb produktet ...

PS: Jeg elsker dig for evigt : roman. Af Cecelia Ahern (2020) Reservér. Serie. 2. del af: PS. Der er gået syv år siden Gerry døde. Holly tror, at hun er kommet videre med sit liv. Men nu har en gruppe døende brug for hendes hjælp til at skrive deres egne breve.
RELATEREDE BØGER
Magische Wesen in Dänemark #4: Dagmar und die Lichtelfen
Genvejstaster
Lockfågel
Nøgen hukommelse
Kyrgyzstan & Tajikistan
La estrella porno - Relato erótico
AGENDA 2030 AFSPEJLER EN UDVIKLING I FORSTÅELSEN AF BÆREDYGT
En isbjørns erindringer
Velkommen til Eventyrhaven
Du und ich. Geschichte eines armen Offiziers
Heste i nød
Die Tochter des Apothekers
60 med mere