Hårde tider forude eBook

Mtggamechangers.dk Hårde tider forude Image

BESKRIVELSE

Hårde tider forude er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Gregers Dirckinck Holmfeld. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Gregers Dirckinck Holmfeld bog online og også downloade det gratis!

I første bind af Gregers Dirckinck-Holmfelds 'Den nye Danmarkskrønike' kan man læse om Krag og Anker, om Glistrup og jordskredsvalget, om oliekrisen og atomkraft, og Det kongelige teater og Solvognen, om Olsen-banden og Thorstens jesusfilm, om Tvind og kollektiver, om vietnambørn og indvandrere, om RUC, kvindebevægelsen, den store avisstrejke og om LO og Thomas Nielsen. Og meget, meget mere.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-10-2016
FORFATTER
Gregers Dirckinck Holmfeld
FILSTØRRELSE
1,34 MB

Den nye Danmarkskrønike: Hårde tider forude ... - iMusic.dk

Computerworld News Service: Selv om det globale pc-marked er vokset med 15,3 procent i andet kvartal i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor, betyder den økonomiske afmatning, at der venter hårde tider forude for pc-producenterne. Situationen kan endda meget vel vise sig så alvorlig, at der kan vente en regulær konsoliderings-bølge forude blandt pc-producenterne.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den nye Danmarkskrønike: Hårde tider forude 1972-1980 af ...

Når forfatningen og rettighedslovene er helt kasserede i Den Nye Verdensorden, vil man ikke gå tilbage til det, der førhen var. Der vil kun være Guds Ord til at oplyse, opbygge, inspirere og fastholde os igennem de hårde tider forude. De, der forstår og værdsætter Ordets magt, ved godt, hvad jeg taler om.
RELATEREDE BØGER
Skorpionen
Halsløs gerning
Hjælp!
Når lyngen blomstrer
Danmarkshistorier for børn (30) (år 1660-1848) - Hans Christian, en grim ælling
Gør det rigtige rigtigt
Mestrenes liga
Emmy 9 - Ingen vej tilbage
Glæde
Mrs. Westaway er død
Offentlige myndigheders erstatningsansvar