Frede - Benny eBook

Mtggamechangers.dk Frede - Benny Image

BESKRIVELSE

Bogen Frede - Benny blev skrevet den 01-01-2017 af forfatteren Per Østergaard. Du kan læse bogen Frede - Benny i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Per Østergaard.

Letlæst serie med lav lix og lavt let-tal om de to børn Simon og Farid og deres oplevelser med den eksotiske fisker, Frede og hans fantastiske historier - hvoraf de fleste nok skal tages med et gran salt.Bøgerne er fuldt illustrerede i farver på alle sider. God til begynderlæseren på grund af det lave lix- og let-tal.Lix7.Let-tal 17. Indbundet som hardback.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-01-2017
FORFATTER
Per Østergaard
FILSTØRRELSE
2,18 MB

Frede 3: Benny, E-bog • Se pris (3 butikker) hos ...

Frede - Benny. Af Per Østergaard (f. 1950) (2016) Fiskeren Frede har en flot tatovering af en blæksprutte på sit bryst. Da Simon og Farid spørger ham, hvad det forestiller får de en ordentlig røverhistorie. Ebog. Dansk. 1 Frede. Ebog: Frede - hvalen. Af Per Østergaard (f. 1950) (2016)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Benny Vreden brengt muziek en theater in de klas

Frede 3: Benny | Maneno. (Benny ) Letlæst serie med lav lix og lavt let-tal om de to børn Simon og Farid og deres oplevelser med den eksotiske fisker, Frede og hans fantastiske historier - hvoraf de fleste nok skal tages med et gran salt.
RELATEREDE BØGER
Kunsten at holde en tale
Husk kilden, når du drikker vandet
111 steder i Aarhus som du skal se
Fast ejendom Bolighandlen
MUMI GEOHOUSE
Tina og Basse
Bird Box
Basserne: Kokkens fristelser
Kirken og mennesker med særlige behov
Harry Pottcast & De Vises Sten #17
Herre og tjener
Bogen om Rosa
Gyllene illusioner
Ulydia
EUfori - Bulgarien
Grete Minde
Tones drøm