Sangen om Ruth eBook

Mtggamechangers.dk Sangen om Ruth Image

BESKRIVELSE

Sangen om Ruth er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Frank G. Slaughter. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Frank G. Slaughter bog online og også downloade det gratis!

Frank G. Slaughter genfortæller den bibelske legende om den unge moabit Ruth, der forelsker sig i en blid og god israelsk smed fra Betlehem. De to unge menneskers kærlighed må overvinde mange forhindringer, da deres folk i årevis har været bitre fjender. Frank G. Slaughters genfortælling er både tro mod den originale bibelske historie, samtidig med at den rummer den romantik og spænding, der hører til vor tids litteratur.Frank G. Slaughter (1908-2001) var en amerikansk forfatter, hvis bøger er blevet solgt i mere end 60 millioner eksemplarer på verdensplan. Slaughter var kendt for at bruge sit eget erhverv (medicin) som inspiration til meget af indholdet i sine romaner. Han fik sin litterære debut med romanen 'That None Should Die' i 1941 (oversat til dansk i 1942 under titlen 'Ingen må dø'), og skrev efterfølgende mere end 50 bøger, både skøn- og faglitteratur. Flere af hans værker blev efterfølgende filmatiseret; heriblandt 'Sangaree' og 'Doctor‘s Wives'. Slaughter skrev fem bøger under pseudonymet C.V. Terry.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-07-2019
FORFATTER
Frank G. Slaughter
FILSTØRRELSE
1,94 MB

Find Sangen i Skønlitteratur - Køb brugt på DBA

Ruth Evensen håber med den nye sang, at hun kan være med at redde menneskeliv. - Abortsagen har altid været en hjertesag for mig. Jeg har aldrig forstået, hvordan man kan tage livet af et andet menneske, uanset om det har set dagens lys eller ej, skriver hun på sin hjemmeside.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Bonanza | Børn

Sangen om Ruth. Af Frank G. Slaughter . 62,10 kr. Læg i kurv. Sangen om Ruth af Frank G. Slaughter (Ebog) Læs et uddrag ... Beskrivelse. Frank G. Slaughter genfortæller den bibelske legende om den unge moabit Ruth, der forelsker sig i en blid og god israelsk smed fra Betlehem. De to unge menneskers kærlighed må overvinde mange ...
RELATEREDE BØGER
Slip bjørnene fri
Grisen Madsine
Erna i krig
Forsinket mord
Gåsefar
L Homme à tout faire - Une nouvelle érotique
Under evige stjerner
Malfrua
Farligt
Tilbage efter stress
Felted Boot Slippers - a thorough guide