Pindemand eBook

Mtggamechangers.dk Pindemand Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Pindemand-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Julia Donaldson. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Pindemand online nu så nemt!

Lektørudtalelse:Kort om bogenDejlig julehistorie på rim for 3-6-årige, om Pindemanden og hans familie og om at finde hjem til dem man elskerBeskrivelsePindemand bor i et gammelt familietræ med sin pindekone og tre pindebørn. En dag kommer han på afveje og må igennem en masse eventyr og besværligheder med bl.a. hunde, børn og åben ild, før han finder sin vej hjem igen sammen med Julemanden. Billedbogen er skrevet på rim og illustreret af Axel SchefflerVurderingEn både sød og sjov og lidt nervepirrende historie, som er dejlig at læse højt på grund af de fine rim og som heldigvis ender godt. Smukt og klassisk illustreret af Axel Scheffler og en rigtig god tilføjelse til julebogssamlingenAndre bøger om samme emne/genreAxel Scheffler og Julia Donaldson har lavet flere bøger sammen i samme stil, bl.aGrøflen (Ved Stine de Paoli)Til bibliotekarenAnbefales varmt til folkebibliotekerLektør: Julie Arndrup

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
25-02-2019
FORFATTER
Julia Donaldson
FILSTØRRELSE
7,81 MB

pindemand — ODS

Pindemand bor derinde. sammen med tre små pindebørn. og sin pindekvinde." En pind på morgenløbetur - dét kan godt gå hen og blive farligt. Specielt når Pindemand på løbeturen møder en hund. Efter at være blevet bidt i, savlet på og kastet med, ender Pindemand i en å. Derfra går det slag i slag for den stakkels Pindemand.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Pindemand - ABC Forlag

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Pindemand af Julia Donaldson
RELATEREDE BØGER
The Vampire Diaries #12: Tavsheden
Der Wanderweg des Inselmeeres
Det nordiske rige
Vikingernes Aros
Danmark og kolonierne
The Sad Snail Sandy, LEVEL 1+2 with Danish Glossary
Kafka i syv sind
At udvikle sin praktiske dømmekraft
Supersød hækling
Skelhøj and the bronze age barrows of Southern Scandinavia Barrow building and barrow assemblies