De forsvundne eBook

Mtggamechangers.dk De forsvundne Image

BESKRIVELSE

De forsvundne er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Cecilia Lidbeck. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Cecilia Lidbeck bog online og også downloade det gratis!

Den hvide bus kører længere og længere ind i granskoven.Bussen er så lys midt i alt det grønne, så lille blandt de mange træer, og hjulene hvirvler støvet op. Der sidder ni børn i bussen.De skal på lejrtur, det er i hvert fald meningen, men om få minutter sker der noget, som ændrer alt.Bussen forulykker. Læreren går efter hjælp. Da lejrturen forvandles til en kamp for overlevelse, bliver alting sat på spidsen. Hvem er ven? Og hvem er fjende? For Judit og de andre handler det om at redde sig selv – mens ubehagelige hændelser i fortiden trænger sig på.Bibliotekerne (DBC) skrev: 'Bogen er en psykologisk thriller, og den holder spændingen hele vejen igennem. Uhyggen i bogen sniger sig langsomt ind på læseren, og de syv børns personligheder og hemmeligheder afdækkes undervejs'.For de 12 til 15-årige.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-10-2019
FORFATTER
Cecilia Lidbeck
FILSTØRRELSE
3,90 MB

De forsvundne roser | Litteratursiden

De forsvundne roser (Indbundet, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 10 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De forsvundne roser | Litteratursiden

Liong: De Forsvundne Amuletter for iPad, iPhone, Android, Mac & PC! Klassisk mahjong og søg og find-spil blandes sammen med Fjernøstens mystik!!
RELATEREDE BØGER
Kömordet
Miljoner på spel
Julen på Brorstrup
Du skal elske og dø
Sædelighedsfejden
Tui der forsvandt i regnskoven
Opgøret
Søndags smil
Vågenatten
Bliv Forfatter
Vær, hvor du er - flyt dig, når du skal
Kaj & Andrea - Hvad fatter gør
Rasmus Klump oplever noget mærkeligt
Fremtiden er soft pink