Drømme & driblinger - bænk eller bane? eBook

Mtggamechangers.dk Drømme & driblinger - bænk eller bane? Image

BESKRIVELSE

Bogen Drømme & driblinger - bænk eller bane? blev skrevet den 18-01-2017 af forfatteren Birgitte Bregnedal. Du kan læse bogen Drømme & driblinger - bænk eller bane? i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Birgitte Bregnedal.

Denne bog er nr. 3 i en ny fodboldserie for drenge, der elsker at læse om fodbold. Serien hedder DRØMME & DRIBLINGER. Hvert bind er en selvstændig historie om holdet fra Kystby, og der er ny hovedperson i hvert bind, så læseren kommer rundt på hele banen og hjem i alle familierne. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. Næste bind i serien hedder 'Mål under pres' og udkommer senere på året.'Bænk eller bane?, Drømme & driblinger' handler om Oskar, som spiller fodbold hos Kystby.Han går i klasse med dem fra 1. holdet, men han er selv på 2. holdet. En aften ringer Alex, som er træner for 1. holdet.Mon Alex vil have Oskar op og spille kamp for 1. holdet?Kan det virkelig være rigtigt?Drømme & driblinger er en ny fodboldserie om drengene fra Kystby. En serie om at have det sjovt (det meste af tiden), mens man bliver bedre til fodbold. Alle har deres plads på banen, ingen kan klare kampen alene.Lix: 18Læs også 'Den nye træner' i samme serie http://gyldendal-uddannelse.dk/grundskolen/skolebiblioteket/isbn13-9788702162134/droemme-og-driblinger-den-nye-traener-nr-1

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-01-2017
FORFATTER
Birgitte Bregnedal
FILSTØRRELSE
10,44 MB

«Nye» Helland: Færre driblinger, mer målfarlig - VG

I et skoskab er der plads til de fleste af familiens sko, og på et garderobestativ kan familiens overtøj hænges på én snorlige række. Det giver et godt overblik over jakkerne, og det er særligt en god løsning, hvis I har flere jakker, end hvad der typisk kan hænge på en almindelig knagerække.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Træplanker | Byg nemt selv dine møbler | BAUHAUS

Caller's Bane. Game Client. I accept the End User License Agreement.
RELATEREDE BØGER
Relikvie
Pas godt på din hamster
Til venstre hånd
Guldfeber
Sociologi - en nøgle til samfundet
Trolddomsbjerget
Lyset over Camargue
Bravo Plet!
En ren død
Den vilde dreng
Arbejdsliv for begyndere
Amik drager ud i verden
Commanchernes blodbad
Ild & blod
Den mödosamma vägen