Dødenkelt eBook

Mtggamechangers.dk Dødenkelt Image

BESKRIVELSE

Dødenkelt er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Peter James. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Peter James bog online og også downloade det gratis!

»... i Dødenkelt forstår Peter James at holde sin læser fast til siderne med en mesters erfarne greb.«- Tjeck Magazine»Dødenkelt er så ulidelig spændende, at jeg med skam må indrømme, at jeg straks måtte springe hen til bogens sidste kapitler for at få forløst spændingen.«- IN Magazine»Det løber en koldt ned ad ryggen.«- Ugebladet Søndag»Peter James giver den hele armen i en rigtig sidevender.«- Lokalavisen Frederiksberg»Det er effektiv krimi med højt tempo.«- Jyllands-Posten»... en bragende god spændingsroman.«- Jydske Vestkysten»Det er hæsblæsende og velskrevet spænding fra første til sidste side.«- Bibliotekernes lektørudtalelse»God uhyggelæsning til en dansk sommerdag. Men ikke for folk med sarte nerver - og slet ikke dem med tendens til klaustrofobi.«- Ekstra Bladet Søndag»Undertegnede forventer, at Det Danske Kriminalakademi træder i karakter og giver Dødenkelt sin velfortjente danske krimipris, sådan!«- KrimiCirklen

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-08-2010
FORFATTER
Peter James
FILSTØRRELSE
8,44 MB

Dødenkelt - "B" for bog

Køb Dødenkelt af Peter James som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. »... i Dødenkelt forstår Peter James at holde sin læser fast til siderne med en mesters erfarne ..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Krimi og spænding - Gyldendal

Køb Dødenkelt af Peter James som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Michael Harrison er kendt for at drive gæk med sine venner. Da han skal giftes, øjner vennerne mul..
RELATEREDE BØGER
Kringle
Den sidste Jihad
Klaudias erste Tanzstunde
Het natt på bastuklubben
Den Keltiske Ring
MC revyen
Mennesket
Psykologisk Set 96: Teknologi og sociale medier
Filosofihistorie for begyndere
Moderne italiensk litteratur
Anna Oceania
A Tribute to Jørn Utzon
Færøerne
En flygtning i paradis
Bimbis bog om Babsi
Den usynlige mil
Per, Torben og hulen
Arbeidslinja
Vejen til Warszawa