Monsterunger eBook

Mtggamechangers.dk Monsterunger Image

BESKRIVELSE

Monsterunger er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Annie Graves. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Annie Graves bog online og også downloade det gratis!

Så er der igen invitation til pyjamasparty! Denne gang fremføres den uhyggelige fortælling af en ukendt dreng, som havde en onkel – Onkel Mons – der eksperimenterede med at sammensætte nye dyrearter af forskellige kæledyr. Indtil en dag, han fik fat i noget mere spændende materiale…Bog nr. 5 (kan læses selvstændigt) i den hyggeligt uhyggelige serie: Gys i pyjamas.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-08-2014
FORFATTER
Annie Graves
FILSTØRRELSE
3,75 MB

Monsterunger af Annie Graves

Foruden jagten på orgasmer - både fra hans og hendes side, rummer historien også nok verdenshistoriens korteste graviditeter, fødsler og efterfølgende monsterunger. Alt bliver serveret med humor af den sorteste slags, og hvis man er til mærkelige, ekstreme film, så skal Bad Biology bestemt heller ikke mangle i samlingen af underlige og måske nok underlødige film.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Monsterunger af Annie Graves som bog - Bogreolen.dk

MONSTERUNGER Baseret på bogen "Skrotus Skrapps Hemmelighet» af Hilde Ira Torvenes 2 D / 4 H Børnestykke fra 8 år Norsk tekst. Det er Halloween og tre børn står overfor et mysterium, som er langt større og farligere end nogen kunne have forestillet sig det. Gådefulde symboler, urgamle sarkofager, en klo med magiske kræfter og et ægte ...
RELATEREDE BØGER
Når du strammer garnet
Porträtt av ondskan
Erik af Pommern - og havfruen
Apollons prøvelser (3) -Den brændende labyrint
Har velfærdssamfundet en fremtid?
Den hensynsløse bande
Mord på møntvaskeriet og andre kriminalhistorier
I skuggan av ett torn
Arthur Jermyn - Dramatizado
Musefamilien på eventyr
Reiz ist geil - In 7 Schritten zur attraktiven Marke
Det sidste håb
Skæbnens bog
Afkald på Almagten
Söö koos minuga - Erootiline lühijutt
Maurice