Erhvervsøkonomi eBook

Mtggamechangers.dk Erhvervsøkonomi Image

BESKRIVELSE

Bogen Erhvervsøkonomi blev skrevet den 06-08-2019 af forfatteren Knud Erik Bang. Du kan læse bogen Erhvervsøkonomi i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Knud Erik Bang.

Denne opgavesamling knytter sig til 5. udgave af grundbogen Erhvervsøkonomi – videregående uddannelser, og den følger samme emneopdeling som grundbogen.Opgavesamlingen er beregnet til brug ved undervisningen i fagmodulet Erhvervsøkonomi på akademiuddannelserne.Opgavesamlingen kan sammen med grundbogen desuden anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for en grundlæggende indføring i erhvervsøkonomi.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-08-2019
FORFATTER
Knud Erik Bang
FILSTØRRELSE
4,51 MB

Erhvervsøkonomi - University College Lillebælt

Erhvervsøkonomi (HA) er en bacheloruddannelse, der giver en bred viden om virksomheder og deres funktioner. Du lærer de klassiske virksomheds-discipliner organisation, afsætning, økonomistyring og regnskabsvæsen, finansiering, erhvervsret mm.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Erhvervsøkonomi | Roskilde Universitet

Erhvervsøkonomi Interesserer du dig for økonomi og finansiering, og kunne du godt tænke dig at arbejde med økonomisk analyse af virksomheders drift? Bacheloruddannelsen i Erhvervsøkonomi er overordnet set rettet mod at give dig kompetencer, som gør dig i stand til at arbejde i en offentlig eller privat virksomhed som erhvervsøkonomisk specialist.
RELATEREDE BØGER
Dvale
Tal og fingre
Kejserens hemmelighed
EU-retten
Fyndiga förfalskare
Psykopolitik
Pilgrimsliv
Morakker - Fortællingen om den korrupte betjent
Herskabet og evigheden
Komedie i Florens
Mit livs erindringer 1747-1753
Stuk
Hendes elskede
Augustus
De ualmindelige - Den bøjede mønt
Ystävänpäivä: Intohimon paratiisi - eroottinen novelli
Spøgelsesbyen
Mille 2 - Mille og Plet
Barn med kreft
Rovfuglene