Byttet eBook

Mtggamechangers.dk Byttet Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Byttet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jørgen Thorgaard. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Byttet online nu så nemt!

Jørgen Thorgaards roman 'Byttet' begynder under besættelsen: Jordan vokser op på sin mormors hotel i Aalborg uden sin far. Hotellet bliver Gestapohovedkvarter, og familien går for at være tyskvenlig. Drengen bliver splittet mellem sin ugengældte hengivenhed for en onkel, der er frihedskæmper, og sin fascination af en Gestapochef, som tager sig venligt af ham.Splittelsen fører til en katastrofe, og Jordan bærer på den resten af livet. Den næres af en fortsat forbindelse med Gestapomanden, der var intelligent og alligevel afstumpet, flink og alligevel følelseskold, familiefar og alligevel børnebøddel.Men et nært kendskab til den sovjetiske oprører Pavel giver Jordan inspiration og kræfter til en udveksling, som på det indre plan går dybt ned i hans egen splittelse, og på det ydre fører til nervepirrende overraskelser.Jørgen Thorgaard (1939-1992) var forfatter, teolog, foredragsholder og TV-vært. Fra 1965 til 1979 var han sognepræst ved Osted Kirke, men han måtte ofte tage orlov for også at passe sit job i Danmarks Radio. Som forfatter har Jørgen Thorgaard især skrevet romaner og krimier, men han har også bidraget til bøger om religion og dansk politik.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-09-2016
FORFATTER
Jørgen Thorgaard
FILSTØRRELSE
2,27 MB

Livet under krisen: Corona har byttet fuldstændig om på ...

Rollerne er byttet om: Idrætsforeningen hjælper butikslivet. Sidste års overskud på foreningskontoen tjener nu et godt formål. Under coronakrisen hjælper pengene de lokale butikker. Få artiklen læst op. Jacob Andersen er idémanden bag lotteriet i Hurup.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Synonym til bytte på norsk bokmål

Oversættelse for 'byttet om' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.
RELATEREDE BØGER
Anna Veronica
Harry og Jesper i kampvognskuppet
Den store danser og de andre
Introduktion til dansk selskabsret Personselskaber, foreninger og fonde
Pastor Sørensen & co.
Den hvide verden
Viking Tones
Miraklernes bog
Hjem
Møgungerne #2: Karamelkatastrofen aka Dengang med Sigurd