Hans og Grete eBook

Mtggamechangers.dk Hans og Grete Image

BESKRIVELSE

Hans og Grete er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Brødrene Grimm. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Brødrene Grimm bog online og også downloade det gratis!

Brødrene Grimms eventyr er kendt og elsket i hele verden. Hans og Grete bliver efterladt ude i den mørke skov af deres fattige far og onde stedmor. Det lykkes dem i første omgang at finde hjem igen, men anden gang må de give op og overnatte i den kolde skov.Heldigvis finder de frem til det dejligste pandekagehus fyldt med godter og slik, men i huset bor der en fæl heks, som har skumle planer med de to børn … Mon de slipper væk?Brødrene Jacob (1785-1863) og Wilhelm (1786-1859) Grimm indsamlede i begyndelsen af 1800-tallet en lang række tyske folkeeventyr, som de udgav i samlingen 'Grimms eventyr' i 1812-15. Fortællinger som 'Hans og Grethe', 'Snehvide', 'Tornerose' og 'Den lille rødhætte' hører nu om dage til blandt de bedst kendte, men samlingen indeholder mere end 200 eventyr – primært fra det tyske sprogområde, men også med nogle få danske folkeeventyr oversat til tysk og et par stykker af fransk oprindelse.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-12-2017
FORFATTER
Brødrene Grimm
FILSTØRRELSE
7,18 MB

Et noget moderne Hans og Grete - Menntavísindasvið

Grimms eventyr om Hans og Grete er en stærk og vidunderlig historie for børn om børn, der klarer selv de største prøvelser. Historien er i sin enkelthed grusom. Fattigdommens nød (og en ond stedmoder) får en far til at sende sine to børn ind i den store, mørke skov.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hans og Grete 00

"Hans og Grete" (tysk: Hänsel und Gretel, diminutiver af Johannes og Margrethe) er et velkendt tysk eventyr, nedskrevet af Brødrene Grimm og udgivet i 1812. Hans og Grete er en ung bror og søster, der efterlades af deres fattige forældre dybt inde i en skov, hvor de efterfølgende farer vild og tages til fanges af en menneskeædende heks.
RELATEREDE BØGER
Angst
Vinius City Plan
Sorte Tangenter
Black Jesus
Bjørnø
Prinsessen på ærten
Isfolket 27 - Skandalen
Janna och Jerker
Selvværd for begyndere
nioghalvtreds måder at have det dårligt på
Selvudgiver – selvfølgelig!
Leviathan eller Materie, form & magt i et almenvel civilt og kirkeligt
Diamanten in Lüderitzbucht
Plastic Problem: 50 Small Ways to Reduce Waste and Help Save the Earth
Dark spirit
Camgirl - Relato erótico
Terrier #1: Duernes hvisken
Tisvilde Strand