Det gode skoleliv eBook

Mtggamechangers.dk Det gode skoleliv Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Det gode skoleliv-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter ClarissaCorneliussen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Det gode skoleliv online nu så nemt!

Skolen skal være for alle børn. Og give dem lyst til at lære. Desværre er det ikke alle, der trives og får det optimale ud af deres skolegang. Derfor har fire skoleforskere sammen med lærere og elever undersøgt, hvad der skal til for, at undervisningen fanger alle børn. I 'Det gode skoleliv' fortæller forfatterne, hvad der sker med børnenes trivsel og faglighed, når de får medbestemmelse – og i god stemning arbejder aktivt med det, der inspirerer dem.Bogen udgives i forbindelse med konferencen “Er skolen for børn og sarte sjæle? – Hvordan skaber vi det gode skoleliv for både børnog voksne?' Konferencen afholdes den 13. september 12-16:30 i Experimentarium.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-09-2018
FORFATTER
ClarissaCorneliussen
FILSTØRRELSE
9,20 MB

Gyldal: Lad os gøre det til en folkesport at fortælle de ...

BUPL: Skab bedre rammer om det gode børneliv - også efter skole. Politikerne skal lancere et fritidsudspil, der ser fritidsinstitutionerne som mere end et pasningstilbud. For gode SFO'er, fritidshjem og klubber er helt afgørende for børn og unges trivsel og dannelse, skriver formand for BULP Elisa Rimpler.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PDF DET GODE SKOLELIV - Bedst Sammen

Det gode skoleliv debatteres overalt, og hvad enten det er personale, forældre eller forvaltningen af skolelivet der ytre sig, så er det kun en gruppe, der for alvor mærker virkeligheden. Det er de aktuelle elever. Jeg har været så priviligeret over de sidste år at følge skiftende, men altid vældigt engagerede elever i Vejle Fællesråd.
RELATEREDE BØGER
Hvem er jeg?
Drengen uden fortid
Lige ud af hovedet og uden bog
Hjælp!
Borgen Unplugged #12 - Too close to call
eKundeservice
Vanda Venzel
Hjerteknuser
Wpływowa para - opowiadanie erotyczne
Når lyngen blomstrer
Polyamori i Paris
Slekters gang
Mrs. Westaway er død
Tilføjelser – Om lidt
Træslottet
Bæredygtig kommunikation
Aldrig mere fri
Den vantro Fader Brown
Offentlige myndigheders erstatningsansvar