Nitten noveller eBook

Mtggamechangers.dk Nitten noveller Image

BESKRIVELSE

Bogen Nitten noveller blev skrevet den 01-09-2016 af forfatteren Mette Franchetti Pardo. Du kan læse bogen Nitten noveller i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mette Franchetti Pardo.

19 noveller er en samling historier inspireret både af faktiske begivenheder og af forfatterens egne oplevelser. Små anekdoter og historier er blevet noteret ned, og herfra har de små noveller fået liv.Enkelte historier er inspireret af oplevelser og begivenheder i barndommen, men fælles for alle historierne er, at de har fået tilført et pift af fantasi og fortællelyst.Læseren kommer hele verden rundt: fra USA og Sydamerika til Stillehavet, England, Sverige, Grønland og ikke mindst Danmark. Man kommer hele følelsesregistret igennem lige fra smil og latter til overraskelse og tårer.Det er en bog, der gør en glad.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-09-2016
FORFATTER
Mette Franchetti Pardo
FILSTØRRELSE
7,32 MB

Nitten noveller, Hæfte • Se pris (7 butikker) hos ...

Answers for Robert Arthur, Merchant in Irvine, to the Petition of Messrs. Hastie and Jamieson Merchants in Glasgow. bog Robert Arthur pdf
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Titler på dansk skønlitteratur 1500-1975

Få Nitten noveller af Mette Franchetti Pardo som bog på dansk - 9788742445884 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
RELATEREDE BØGER
Kærlighed og misforståelser
Kirkens historie
Dekupørarbejde
Israel Falk
La corona de berilos - Dramatizado
Hvalpevenner - Hyrdehvalpe
Baronessens sunde fastfood
Strømere og stoddere
Oppgjøret med fortiden
SMÅ FAKTA Svin
Drømmereffekten