Slip mig fri! eBook

Mtggamechangers.dk Slip mig fri! Image

BESKRIVELSE

Bogen Slip mig fri! blev skrevet den 07-04-2016 af forfatteren Jens Henrik Thomsen. Du kan læse bogen Slip mig fri! i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jens Henrik Thomsen.

En guide til børn og unge med separationsangst – og deres voksne. Bogen viser, hvordan børnene og de unge kan slippe af med angsten og blive del af et normalt børneliv. Oskar vil gerne med på koloni, men han kan ikke. Maja elsker skolen, alligevel møder hun ikke op. De tør ikke forlade deres forældre. Børn og unge med separationsangst er nemlig paniske for, hvad der mon kan ske, når de ikke er sammen med deres forældre. De frygter, at forældrene dør eller kommer galt af sted. De er også dødsensangste for, at de selv farer vild, bliver kidnappet eller måske ligefrem bliver slået ihjel, mens mor og far er på arbejde.I bogen møder vi Oskar og Maja. De er blot to af mange børn, der lider af separationsangst i en sådan grad, at angsten hindrer dem i at deltage i alt det, som de inderst inde har mest lyst til. Bogen gør børnene og de voksne til medspillere i kampen mod separationsangsten, så den enten forsvinder eller får så lidt indflydelse, at den ikke længere begrænser barnet i det daglige.Her er masser af øvelser, der trin for trin klæder barnet på til at blive angsten kvit. Bogen bygger på kognitiv adfærdsterapi og er skrevet i børnehøjde til børn og unge mellem 7 og 14 år.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-04-2016
FORFATTER
Jens Henrik Thomsen
FILSTØRRELSE
6,10 MB

Slip Mig Fri - YouTube

Provided to YouTube by TuneCore Slip Mig Fri · SLEMO Efter Mig ℗ 2018 Vague Musik Denmark Released on: 2018-12-14 Auto-generated by YouTube.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Slip mig fri! af Jens Henrik Thomsen som Indbundet bog ...

Slip mig fri Af Julie Kenner ( 2013) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Erotisk roman med Nikki Fairchild og Damien Stark som hovedpersonerne, der forelsker sig hovedkulds i hinanden, og kaster sig ud i et stærkt erotisk, hektisk forhold. Tags. erotik. karriere. sex. Log ind for at anmelde Facebook ...
RELATEREDE BØGER
En man och hans samvete
I støv og aske
Glimt af håb
Król Drozdobrody
The Old Testament 12 - Kings 2
Sig av når du bliver ramt
Den perfekte familie? Eller...
Skyhøj forbrænding
Gamle maleteknikker og farvelære
Baseball Love 5: Der große Fang