Hvalrostand, elfenben og nordboerne i Grønland eBook

Mtggamechangers.dk Hvalrostand, elfenben og nordboerne i Grønland Image

BESKRIVELSE

Hvalrostand, elfenben og nordboerne i Grønland er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Else Roesdahl. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Else Roesdahl bog online og også downloade det gratis!

I vikingetiden og den tidligere middelalder var nordskandinaviske og grønlandske varer meget populære hos de rigeste i samfundet. Luksusvarer som narhvaltand og pelsværk fra polaregnene var en sjældenhed og et statussymbol, der var forbeholdt den øverste overklasse. Else Roesdahls bog fortæller om disse særlige eksportvarer, hvordan de blev opnået og solgt, samt hvad de betød for dem, der fik fat på dem, og dem, der købte dem.Else Roesdahl (f. 1942) er en dansk arkæolog, historiker og forfatter. Siden 1996 har hun været professor ved Afdeling for Middelalderarkæologi ved Aarhus Universitet. Hun er endvidere æresdoktor ved Trinity College i Dublin og ridder af Dannebrog af 1. grad. Else Roesdahl har både udgivet videnskabelige og populærvidenskabelige bøger om arkæologi og historie. Særligt har hendes bøger om den danske vikingetid fået en varm modtagelse blandt den brede befolkning.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-11-2019
FORFATTER
Else Roesdahl
FILSTØRRELSE
8,11 MB

Hvalrostand elfenben og nordboerne i Grønland | Finna.fi

Hvalrostand elfenben og nordboerne I Grønland.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Elfenben og rav på Rosenborg - Kongernes Samling

Gamlebyen og Grønland menighet ønsker å være en inkluderende menighet hvor alle skal være... Linker til filmer for babysang, småbarnssang og annet å gjøre hjemme eller ute i det fri legges ut her på Babysang i Grønland kirke.
RELATEREDE BØGER
En heksejagt
Lång het natt
Lidt tættere på stjernerne
Mo builds a tree house
På toppen over 50 jokes
Die Burg am Mondsee
Pontius Pilatus
Turen går til Venedig & Norditalien
Indlæringspsykologi for hest og rytter
Воскресение
Prinsens kærlighed
Tajemniczy nieznajomy - erotyczne opowiadanie wigilijne
77001 nat