Oppe i Norge eBook

Mtggamechangers.dk Oppe i Norge Image

BESKRIVELSE

Oppe i Norge er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lisbet Stevens. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Lisbet Stevens bog online og også downloade det gratis!

”Oppe i Norge” er den kendte og elskede børnesang om de tre søde trolde, som bor i de norske fjelde.Sangen er her udvidet med hele tre vers, og den indeholder fagter, som børn helt ned til halvandet år kan lære. Tag på tur i troldeland med denne rigt illustrerede sangbog!Fagtesange giver barnet mulighed for at udtrykke sig, før det har et egentligt sprog, de stimulerer sprogudviklingen og skaber nærvær og glæde i hjemmet og i daginstitutionen, når børn og voksne samles om at synge og lege.Bogen indeholder sangtekst, noder og instruktioner til fagter. Melodien til sangen kan høres på CD’en “Fagtesange for de yngste”.Flere fagtesange og sanglege kan findes i Lisbet Stevens’ og Dorte Nyrops bog af samme navn og i “Fagtesange fra nær og fjern” af Lisbet Stevens og Ingrid Oberborbeck.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-01-2016
FORFATTER
Lisbet Stevens
FILSTØRRELSE
8,34 MB

oppe i norge der boede en kusse

Oppe i Norge Oppe i Norge, der bo'de tre trolde, troldefar og troldemor og lille Olle-Bolle. Uf, sa' troldefar, uf, sa' troldemor, men den lille Olle-Bolle sagde ikke spor.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Min oldefars historier: Sæson 1 | Se online her | DRTV

Oppe i Norge, der bo'de tre trolde, troldefar og troldemor og lille Olle-Bolle. BØH! sa' troldefar, BØH! sa' troldemor, men den lille Olle-Bolde Siger bare bøøøøh.
RELATEREDE BØGER
Skeletten i Helenas lägenhet
Vingede frø
I krydsild
Hvirvelvinden Felix
Alis danmarkshistorie
Syv sind
Konfirmation og konfirmationstøj
Under en sort himmel
Besøg hos havets moder
I miei ricordi di te - Breve racconto erotico
Nye begyndelser/I dine arme
Cyrano de Bergerac
Pasientjournalloven og helseregisterloven
Sandemoserien 5 - Den sorte engel
Fodbold VM 1930-74
Inför Döden
Aus Island: Erlebnisse und Erinnerungen
Annes søde syltebog
Felix og jagten på vidunderstoffet samt Felix og Lord Peter Whimpy