En skudsikker plan eBook

Mtggamechangers.dk En skudsikker plan Image

BESKRIVELSE

En skudsikker plan er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Børge Thomsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Børge Thomsen bog online og også downloade det gratis!

Bankmanden Anders findes i sit hjem med en AK-47 i hånden, omgivet af blod og ligene af sin kone og sine to døtre. Anders’ jalousi er velkendt, og politiet behandler sagen som et familiedrama. Anders fængsles og placeres sammen med hardcore kriminelle fra rockermiljøet. Imidlertid iværksætter nogle af hans gode venner, Karen og Dennis, deres egen efterforskning for at bevise, at Anders er uskyldig, og efterhånden udrulles en historie, som rækker langt ud over landets grænser. Anders’ sag går om, men de voldsomme begivenheder har sat deres spor. Langsomt, men sikkert påbegynder Anders sin rejse tilbage mod livet og lykken og drømmen om et nyt liv, som han håber at finde i Irland sammen med den cirka 10 år yngre kvinde Ave. Skal det lykkes ham – eller bliver han indhentet af fortiden?Uddrag af bogenAnders sidder og stirrer på en fremmed mand og føler sig underlig. Han kan ikke huske, han har fået morgenmad, han kan ikke huske, at han har været på arbejde. Han sidder og ser på en fremmed mand i et tomt og gråt lokale. Manden har sagt, at han er tiltalt for tre tilfælde af manddrab. Han har spurgt, om Anders vil have en advokat. Manden har stillet alle mulige tåbelige spørgsmål om at skyde sin familie, om han har skudt nogen før. Mon det her mareridt snart stopper?Den anden mand rejser sig nu op og råber ind i hovedet på Anders: ”Du må da for helvede kunne huske et eller andet fra i dag?””Nej,” siger Anders brødebetynget, ”og hvem er du, hvorfor er jeg her, hvad foregår der?”Om forfatterenBØRGE THOMSEN (f. 1946) har efter endt arbejdsliv endelig fået tid til skrive nogle af alle de historier, han hele sit liv har haft i hovedet. Hans debutroman En skudsikker plan er derfor kun starten. Han elsker vandreture og praler gerne af at have besteget Toubkal (4167 m) i Marokko som 68-årig. Læs mere om forfatteren på hans hjemmeside: www.børgethomsen.dk

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-02-2016
FORFATTER
Børge Thomsen
FILSTØRRELSE
4,35 MB

Personale om beboer på asylcenter: Manden fulgte nøje ...

Ekspert: »Ikke en skudsikker plan« »Det store spørgsmål er, om det er muligt at stille de rigtige spørgsmål (i indberetningsskemaet, red.). Hvis man har taget erfarne folk, som er vant til at arbejde i et asylcenter, med på råd i forhold til, hvad der er normalt i den sammenhæng, kan man godt være kommet et stykke, men dybest set er det ikke en skudsikker plan,« siger hun og uddyber:
DOWNLOAD LÆS ONLINE

En skudsikker plan af Børge Thomsen

"En skudsikker plan" [1. udgave, 1. oplag] af Børge Thomsen - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Skønlitteratur. Udgivet 14/3-2016. Vejer 490 g og måler 220 mm x 150 mm x 22 mm. 360 sider. Bankmanden Anders findes i sit hjem med en AK-47 i hånden, omgivet af blod og ligene af sin kone og sine to døtre.
RELATEREDE BØGER
Storpolitik 1937
Udbryderkongen og indbrudstyven
Surtanten Birgitta och mc-knuttsjakten
Коновалов
Og nu venter vi på skib
At det at: et læsealbum
Borgen Unplugged #128 - Kaos
I have my heart in my mouth
Walking Lake Como and Maggiore: Day walks in the Italian Lakes
Sneen var sort
Blindbock
Pepysdagbog - Bind 1
Drivhuset
Die Kameliendame
Gartru Grinds son
Drømmevæveren
Med sygeplejeteori som referenceramme - i forskning og udvikling