Stemmen i mit indre eBook

Mtggamechangers.dk Stemmen i mit indre Image

BESKRIVELSE

Stemmen i mit indre er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Henri J. M. Nouwen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Henri J. M. Nouwen bog online og også downloade det gratis!

''Denne bog er min hemmelige dagbog. Den blev skrevet i den sværeste periode i mit liv, fra december 1987 til juni 1988. Det var en tid, hvor jeg var frygtelig forpint - jeg følte ikke, jeg var i stand til at leve videre. Alting brød sammen for mig - min selvværdsfølelse, min energi til at leve og arbejde, min følelse af at være elsket, mit håb om helbredelse, min tillid til Gud... alt.''Henri Nouwen havde på det tidspunkt et stort forfatterskab bag sig, men mente, at hans åndelige dagbog var for privat til at dele med andre. I stedet skrev han Den fortabte søn vender hjem, hvori han videregav nogle af de indsigter, han havde fået gennem krisen. Men otte år senere blev han af gode venner overbevist om, at også hans åndelige dagbog ville være værdifuld for andre.Stemmen i mit indre er en række korte tekster - formaninger til Nouwen selv, en slags indre dialog med den kærlighedens stemme, han fornemmer midt i mørket.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-03-2006
FORFATTER
Henri J. M. Nouwen
FILSTØRRELSE
10,60 MB

Stemmen og øret | Musikipedia

Stemmen i mit indre er en række korte tekster - formaninger til Nouwen selv, en slags indre dialog med den kærlighedens stemme, han fornemmer midt i mørket.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Stemmen i mit indre | Kristent Bogcenter

Jeg har i mit arbejde haft et særligt fokus på den indre stemme, der følger så mange mennesker i tykt og tyndt. Måske kender du det selv - at have en evig kommentator i øresneglen. Det er et ganske almindeligt fænomen at tale med sig selv, at evaluere, analysere og vurdere både store og små ting i tilværelsen.
RELATEREDE BØGER
Se mangfold!
Sex från scratch
Das falsche Gebiss
Ali ser rødt
Alma og Kamari bygger hule
Baśnie dla młodszych i starszych: Trzy świnki
Germinal
Harry Pottcast & De Vises Sten #4
Maese Pérez el organista - Dramatizado
Persona
Muskat
Nekromathias #3: Gas og gespenster
Så du ikke farer vild i kvarteret
Store kvinder
EU's udbudsregler
Den døde piges skrig
Kun forløsning
60 små sten i støvlen
Det ved vi om børns leg og eksperimenterende virksomhed