Den første sten eBook

Mtggamechangers.dk Den første sten Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Den første sten-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Carsten Jensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Den første sten online nu så nemt!

Sandheden er krigens første offer.Hvis du ikke forstår det, overlever du ikke.Men hvad er forskellen på godt og ondt, hvis du mister alle moralske pejlemærker?En flok unge danske mænd og kvinder har meldt sig til krigen i Afghanistan, drevet af retfærdighedssans og et behov for at afprøve sig selv under ekstreme omstændigheder. Men snart står de over for en udfordring, som ingen militær træning har forberedt dem på, og overlevelse mod alle odds bliver deres eneste mission.Rollen som forfølgere og forfulgte skifter ustandseligt, indtil de ikke længere kan skelne mellem ven og fjende, virkelighed og fantasi. Men hvem er de så selv? Hvad er prisen for loyalitet og kammeratskab, og hvad gælder kampen?Ove Steffensen, øverstkommanderende med solide rødder i dansk demokrati, må se sit livsgrundlag smuldre. Khaiber, dansk efterretningsagent med afghanske rødder, er selv splittet, da han forsøger at komme de forsvundne soldater til undsætning. Og en tilsyneladende almægtig modstander gemmer sig bag skiftende masker, mens han trækker i alle tråde.Den første sten er en overrumplende fortælling om, hvad krig gør ved mennesker, der lever tæt sammen i konstant livsfare, om venskaber, forræderi og katastrofer.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-06-2017
FORFATTER
Carsten Jensen
FILSTØRRELSE
9,85 MB

Den Første Sten Af Carsten Jensen, Indbundet - køb ...

Sten Kaalø Andersen (født 12. august 1945 på Frederiksberg) er en dansk forfatter, skuespiller og præst. Kaalø er opvokset i Valby , hvor hans forældre drev en frugtforretning. Han gik på kunsthøjskole i Holbæk i 1963 og blev i 1965 optaget på lærerseminariet og senere teologistudiet , men færdiggjorde ingen af delene.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Carsten Jensen skriver om krigens tabte sjæle - Kristeligt Dagblad

Den første sten er Carsten Jensens anmelderroste og overrumplende fortælling om, hvad krig gør ved mennesker, der lever tæt sammen i konstant livsfare, om venskaber, forræderi og katastrofer. Vis mere
RELATEREDE BØGER
I caféen
South America
Leksikon om lys og mørke
Kevin Magnussen, Blå Fagklub
Die Gärten von Monte Spina
De Bedste Opskrifter 2
Sigurd fortæller bibelhistorier
Northern Spain Adventure Map
Klimakrisen
Ponyen Yoyo og andre hestehistorier
Balladen om Grønland
Udvalgte digte
Den stumme død
Campens fald
Henkien taistelu: kertomus tunnetuista kansalaisistamme
Mændene og skibet
Emmanuel Macron og Frankrig
Den hedenske herre (SAKS 7)
Приказки