Fynbogen eBook

Mtggamechangers.dk Fynbogen Image

BESKRIVELSE

Bogen Fynbogen blev skrevet den 03-07-2016 af forfatteren Svend Erik Sørensen. Du kan læse bogen Fynbogen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Svend Erik Sørensen.

Fyn er fuld af gode historier, som fortjener at blive fortalt. I denne første udgave af årbogen Fynbogen fortæller vi elleve af dem, og vi kommer vidt omkring – både geografisk og tidsmæssigt. Der er den dramatiske fortælling om adelsdamen Anne Holck fra Lohals, der modigt trodser fjenden under Svenskekrigene, men som må lide en barsk død i slottets hundehus. Vi kommer også en tur i fattiggården i Fåborg omkring år 1900, hvor Ellen og hendes familie er endt efter en dramatisk social nedtur. Og så er der portrættet af en af Odense store sønner Jacob Winsløw, der egentlig skulle have været præst som sin far, men endte som tidens største anatom. Endelig rummer bogen smukke erindringsartikler om at vokse op i gaderne omkring Holmehusvej i Odense og om at gå på Sct. Hans Skole i halvtredserne.Ja, Fyn er rig på historier, så sæt dig til rette, og lad fortællingerne folde sig ud.Bogen er rigt illustreret i sort-hvid og farver.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-07-2016
FORFATTER
Svend Erik Sørensen
FILSTØRRELSE
1,27 MB

Fynbogen 2017 | Arnold Busck

Køb Fynbogen 2019 af Redaktør Jens Eichler Lorenzen som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. I årets Fynbog skal vi høre nærmere om den fynske brunsvigertradition og opleve livet på et kont..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Fynbogen flagrer - men der er 20 sider om brunsvigeren ...

Køb 'Fynbogen 2016' nu. Fyn er fuld af gode historier, som fortjener at blive fortalt. I denne første udgave af årbogen Fynbogen fortæller vi elleve af dem,
RELATEREDE BØGER
Styr på dyr
Britiske slavearbejdere
Kurt Danners bedrifter: Blodige dage
Bangkok, Falk Extra
Forvaltningsloven med kommentarer
Livet i landdistrikterne
En moderne familie
Przypływ żądzy - opowiadanie erotyczne
De danske piger
Smuk er døden, som I fik
Sejd
Penge og positioner
De magiske børn 1: Marco Polos skat
The Billionaire Prince (The Billionaire Dynasties 2)
AFA Østeuropa 2019
Padjelantaleden 1:50.000
Sex
Lärande genom skönlitteratur