Et mere enkelt liv eBook

Mtggamechangers.dk Et mere enkelt liv Image

BESKRIVELSE

Bogen Et mere enkelt liv blev skrevet den 02-04-2020 af forfatteren Anna Fredriksson. Du kan læse bogen Et mere enkelt liv i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anna Fredriksson.

Er det værd at finde sig selv, hvis man samtidig mister den, man elsker?Det er blevet sommer i det lille skånske fiskerleje Kivik, og Sally er endelig blevet klar til at åbne sit pensionat for sommergæsterne. Hun må dog hurtigt sande, at det er sværere at drive et pensionat, end hun havde forestillet sig.Datteren Josefin kæmper for at blive selvforsynende på gården, men drømmen om et mere enkelt liv er svær at realisere, når pengene ikke rækker. Til sidste må hun og kæresten træffe en svær og skelsættende beslutning.I København sidder Vanja alene tilbage og savner sit barnebarn,Josefin. Skal hun vove springet og vende tilbage til Kivik for at blive forsonet? Og kan Sally tilgive barndommens svigt?ET MERE ENKELT LIV er andet bind i Anna Fredrikssons store svenske familiefortælling om mødre og døtre, om forsoning og tilgivelse og om at finde modet til at gå sine egne veje.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-04-2020
FORFATTER
Anna Fredriksson
FILSTØRRELSE
9,72 MB

Et enkelt liv i en glad by | Kereby

Er det værd at finde sig selv, hvis man samtidig mister den, man elsker? Det er blevet sommer
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Et mere enkelt liv af Anna Fredriksson som Indbundet ...

ET MERE ENKELT LIV er andet bind i Anna Fredrikssons store svenske familiefortælling om mødre og døtre, om forsoning og tilgivelse og om at finde modet til at gå sine egne veje. Omslagsgrafiker: Henriette Mørk - Mørk. Oversat af: Rikke Toft Kleemann. Tegnet af: Christensen Grafisk. Se mere i: Bøger;
RELATEREDE BØGER
Mattmordet - mor och son fällda för dråp
Cæsar og Cirkeline siger C
Nytår hos Jens og Liv
Tystnaden
Debut
Martin og gødningen
Næringsliv og menneskerettigheter
Amanda
Skriv om dit liv
Zu Erde sollst du werden - Dark Village 5